Апарати за нега на коса - Gorenje
затвори
...

Апарати за нега на коса

HD215PR HD215PR Фен за коса 2.050,00 ден Фен за коса Beauty collection IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор Регулација на брзината: Континуирано
HTS03BG HTS03BG 2.050,00 ден TRAVEL SET Материјал на плочките: керамички плочки Регулација на брзината: 2
HS110BK HS110BK Пегла за коса 1.990,00 ден Пегла за коса IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор Материјал на плочките: керамички плочки Регулација на температурата: Дигитален
HS110PR HS110PR Пегла за коса 1.990,00 ден Пегла за коса Beauty collection IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор Материјал на плочките: керамички плочки Регулација на температурата: Дигитален
HD203BG HD203BG Фен за коса 1.650,00 ден Фен за коса Beauty collection IONIC CARE Дополнителна нега со јонизатор Регулација на брзината: 2
HD203BK HD203BK Фен за коса 1.650,00 ден Фен за коса Beauty collection IONIC CARE Дополнителна нега со јонизатор Регулација на брзината: 2
HS90BG HS90BG Пегла за коса 1.590,00 ден Пегла за коса Beauty collection IONIC CARE Дополнителна нега со јонизатор Материјал на плочките: керамички плочки
HC19PR HC19PR Фигаро за коса 1.490,00 ден Фигаро за коса Beauty collection Регулација на температурата: Дигитален
HD213GG HD213GG Фен за коса 1.390,00 ден Фен за коса Beauty collection Дополнителна нега со јонизатор Регулација на брзината: 3
HD122B HD122B Фен за коса 850,00 ден Фен за коса Beauty collection TRAVEL EDITION Регулација на брзината: 2
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции