Апарати за кафе - Gorenje
затвори
...

Апарати за кафе

ESCM15DBK ESCM15DBK Кафемат за еспресо 8.690,00 ден Кафемат за еспресо Димензии (ШxВxД): 27,4 × 30 × 27,2 cm
ATCM730T ATCM730T Електрично ѓезве за турско кафе 5.090,00 ден Електрично ѓезве за турско кафе Големина на садот: 0,27 l Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување
TCM330B TCM330B НОВО Електрично ѓезве за турско кафе 1.450,00 ден Електрично ѓезве за турско кафе Големина на садот: 0,33 l Заштита од прегревање
TCM330W TCM330W НОВО Електрично ѓезве за турско кафе 1.450,00 ден Електрично ѓезве за турско кафе Големина на садот: 0,33 l Заштита од прегревање
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции