Модели - Gorenje
затвори
...

Модели

OP650W OP650W Апарат за цедење масло 17.900,00 ден 12.990,00 ден Моќност: 650 W Капацитет (max): 2 kg/h Ефикасност (max): 50 % Ладното цедено масло ги задржува хранливите материи Сад за масло Сад за пулпа
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice