Вентилатори - Gorenje
затвори
...

Вентилатори

BVX120WTS BVX120WTS Вентилатор 1.790,00 ден Моќност на моторот: 20 W Проток на воздух: 120 m3/h
BVN100WS BVN100WS Вентилатор 1.190,00 ден Моќност на моторот: 15 W Проток на воздух: 70 m3/h
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice