Мијалници - Gorenje
затвори
...

Мијалници

KVE KM 11

 • Димензии на мијалникот:ф 47cm
 • Длабочина на коритото: 20 cm
 • Автоматски сифон вклучен во комплетот

 

7990 ден.

KVE KM 15

 • Димензии на мијалникот: 57,0 х 51,0 cm
 • Длабочина на коритото: 17,1 cm
 • Димензија на коритото: 51,4 х 38,9 см
 • Автоматски сифон вклучен во комплетот
 • Можност за монтажа под пулт и за стандардна монтажа над пулт

 

9.990 ден.

KVE KM 45

 • Димензии на мијалникот: 65,0 х 50,0 cm
 • Длабочина на коритото: 19,0 cm
 • Димензија на коритото: 34,7 х 43,3 см
 • Автоматски сифон вклучен во комплетот

10.490 ден

KVE KM 21

 • Димензии на мијалникот: 86,0 х 50,0 cm
 • Длабочина на коритото: 18,5 cm
 • Димензија на коритото: 40,0 х 43,0 см
 • Автоматски сифон вклучен во комплетот

10.990 ден

KVE KM 1

 • Димензии на мијалникот: 86,0 х 43,5 cm
 • Длабочина на коритото: 18,8 cm
 • Димензија на коритото: 32,5 х 37,5 см
 • Автоматски сифон вклучен во комплетот

10.990 ден

KVE 601

 • Димензии на мијалникот: 90,0 х 50,5 cm
 • Длабочина на коритото: 18,6 cm
 • Димензија на коритото: 34,0 (9,4) х 40,5 см
 • Автоматски сифон вклучен во комплетот

11.590 ден

Фотографиите се од информативен карактер, и истите е можно да не соодветствуваат во целост со производите, односно можни се разлики. Го задржуваме правото на промена на техничките податоци без претходна најава,
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции