Инвертерски клима уреди - Gorenje
затвори
...

Инвертерски клима уреди

REA 53 IN + RCD INV 53 OUT REA 53 IN + RCD INV 53 OUT НОВО Фреон R32 Клима уред 39.990,00 ден Разладна моќност: 5.275 W Грејна моќност: 5.570 W Ноќен режим на работа - Night mode Автоматско работење Турбо функција
KAS53DCINVFT KAS53DCINVFT Клима уред 39.990,00 ден 36.990,00 ден Разладна моќност: 5.275 W Грејна моќност: 5.568 W Ноќен режим на работа - Night mode Автоматско работење Турбо функција
SET KAS 35 INVDC SET KAS 35 INVDC Клима уред 26.990,00 ден Разладна моќност: 3.400 W Грејна моќност: 4.000 W Ноќен режим на работа - Night mode Автоматско работење Турбо функција Заштита од ладен воздух Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
SET REA 35 TT SET REA 35 TT НОВО Фреон R32 Клима уред 26.990,00 ден Разладна моќност: 3.400 W Грејна моќност: 3.900 W Ноќен режим на работа - Night mode Автоматско работење Турбо функција Заштита од ладен воздух Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
KAS35DCINVFT KAS35DCINVFT Клима уред 28.990,00 ден 25.490,00 ден Разладна моќност: 3.517 W Грејна моќност: 3.810 W Ноќен режим на работа - Night mode Автоматско работење Турбо функција
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice