Класични клима уреди - Gorenje
затвори
...

Класични клима уреди

KAS 53 FT KAS 53 FT Клима уред 28.990,00 ден Разладна моќност: 5.280 W Грејна моќност: 5.570 W Ноќен режим на работа - Night mode Автоматско работење Турбо функција
KAS 35 FT KAS 35 FT Клима уред 16.990,00 ден Разладна моќност: 3.520 W Грејна моќност: 3.660 W Ноќен режим на работа - Night mode Автоматско работење Турбо функција
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice