Среднолитражни бојлери - Gorenje
затвори
...

Среднолитражни бојлери

Волумен:
Дополнителни карактеристики:
начин на монтажа:
OGB80SM OGB80SM Бојлер под притисок 13.790,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 78 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 50 × 83 × 51,2 cm
OTG80SLSIMB
OTG80SLSIM
OTG80SLSIM Бојлер под притисок од 10.290,00 ден Достапно во: Бојлер под притисок Волумен: 78,8 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 42 × 95 × 44,5 cm
TGR80XNGU TGR80XNGU Бојлер под притисок 12.990,00 ден 11.990,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 76,1 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 77,5 × 46,1 cm
TGR120NG TGR120NG Бојлер под притисок 10.790,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 110,7 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 109 × 46,1 cm
TGRK80LNG TGRK80LNG Бојлер под притисок 10.690,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 71,3 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 79 × 46,1 cm
TGRK80RNG TGRK80RNG Бојлер под притисок 10.690,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 71,3 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 79 × 46,1 cm
GBFU80SIM GBFU80SIM Бојлер под притисок 10.490,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 75,1 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид, Хоризонтално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 80,3 × 46,1 cm
TG120NG TG120NG Бојлер под притисок 9.990,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 110,7 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 108,1 × 46,1 cm
OTG50SLSIM OTG50SLSIM Бојлер под притисок 9.290,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 49,1 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 42 × 69 × 44,5 cm
TGR100NG TGR100NG Бојлер под притисок 9.290,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 93,4 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 95 × 46,1 cm
TGRH100 TGRH100 Бојлер под притисок 9.290,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 96,1 l Начин на монтажа: Хоризонтално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 93,5 × 46,1 cm
TG100NG Бојлер под притисок 8.890,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 93,4 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 94,1 × 46,1 cm
TGRH80 TGRH80 Бојлер под притисок 8.590,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 76,1 l Начин на монтажа: Хоризонтално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 77,5 × 46,1 cm
TGR80NG TGR80NG Бојлер под притисок 7.790,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 73 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 79 × 46,1 cm
TG80NG TG80NG Бојлер под притисок 7.590,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 73 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 78,1 × 46,1 cm
TGR50SNG TGR50SNG Бојлер под притисок 7.290,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 49,7 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 33,4 × 90,7 × 35,4 cm
TGR50NG TGR50NG Бојлер под притисок 6.890,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 48,1 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 58,5 × 46,1 cm
TG50NG TG50NG Бојлер под притисок 6.790,00 ден Бојлер под притисок Волумен: 48,1 l Начин на монтажа: Вертикално на ѕид Димензии (ШxВxД): 45,4 × 57,6 × 46,1 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции