Бојлер под притисок GT10U - Gorenje
затвори
...
GT10U Бојлер под притисок
4.990,00 ден

Бојлер под притисок GT10U

Бојлер под притисок Волумен: 9,9 l Начин на монтажа: Подпултна монтажа Димензии (ШxВxД): 35 × 50 × 26,5 cm
5.990,00 ден
4.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Тип: Бојлер под притисок

Деклариран профил за употреба: XXS

Енергетска класа: А

Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 35,2 %

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,46 kWh

Прилагодување на температурата на термостатот: e

Функција EcoSmart: 0

Волумен: 9,9 l

Број на одводни места: 2 или повеќе

Начин на монтажа: Подпултна монтажа

Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2

Работен притисок: 6 bar

Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим

Заштитна анода: Магнезиум

Регулација на температурата: Електромеханичка

Температурен опсег: 15-75 °C

Заштита од замрзнување: Да

Индикатор за работа на електричниот грејач: Да

Степен на заштита од влага: IP 24

Број на грејачи: 1

Приклучна моќност: 2.000 W

Приклучна моќ(V): 230 V

Номинален напон: 8,7 A

Температурни загуби (kWh/24) - вертикална монтажа: 0,48 kWh/24

Димензии (ШxВxД): 35 × 50 × 26,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 40 × 53 × 30 cm

Осигурувач: 10 A

Код: 297415

EAN Код: 3830050383221

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции