Малолитражни бојлери - Gorenje
затвори
...

Малолитражни бојлери

Волумен::
GT15O GT15O Бојлер под притисок 6.590,00 ден Волумен: 14,8 l Начин на монтажа: Надпултна монтажа Димензии (ШxВxД): 35 × 50 × 31 cm
GT15U GT15U Бојлер под притисок 6.590,00 ден Волумен: 14,9 l Начин на монтажа: Подпултна монтажа Димензии (ШxВxД): 35 × 50 × 31 cm
GT10O GT10O Бојлер под притисок 5.690,00 ден Волумен: 9,8 l Начин на монтажа: Надпултна монтажа Димензии (ШxВxД): 35 × 50 × 26,5 cm
GT5O GT5O Бојлер под притисок 5.390,00 ден Волумен: 6,2 l Начин на монтажа: Надпултна монтажа Димензии (ШxВxД): 25,6 × 39,6 × 26 cm
GT5U GT5U Бојлер под притисок 5.390,00 ден Волумен: 6,6 l Начин на монтажа: Подпултна монтажа Димензии (ШxВxД): 25,6 × 39,6 × 26 cm
GT10U GT10U Бојлер под притисок 5.690,00 ден 4.300,00 ден Волумен: 9,9 l Начин на монтажа: Подпултна монтажа Димензии (ШxВxД): 35 × 50 × 26,5 cm
TEG 10O TEG 10O Без притисок 3.290,00 ден Волумен: 9,8 l Начин на монтажа: Надпултна монтажа Димензии (ШxВxД): 31 × 45,4 × 26,5 cm
TEG10U TEG10U Без притисок 3.290,00 ден Волумен: 9,9 l Начин на монтажа: Подпултна монтажа Димензии (ШxВxД): 31 × 45,4 × 26,5 cm
TEG5O TEG5O Без притисок 3.090,00 ден Волумен: 5,5 l Начин на монтажа: Надпултна монтажа Димензии (ШxВxД): 25,6 × 39 × 21,3 cm
TEG5U TEG5U Без притисок 3.090,00 ден Волумен: 5,7 l Начин на монтажа: Подпултна монтажа Димензии (ШxВxД): 25,6 × 39 × 21,3 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice