Електричен радијатор OR2000MM - Gorenje
OR2000MM Електричен радијатор
3.491,00 ден

Електричен радијатор OR2000MM

Димензии (ШxВxД): 28 × 64 × 42,5 cm
4.790,00 ден
3.491,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Осигурувач: 10 A

тип на напојување: AC

Фреквенција: 50 Hz

Број на ребра: 9

Место на употреба: Собен

Моќност на греачот: 2.000 W

Приклучна моќ(V): 230 V

Димензии (ШxВxД): 28 × 64 × 42,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 14,3 × 66,5 × 48,3 cm

Нето тежина на апаратот: 9,5 kg

Бруто тежина на апаратот: 10,5 kg

Осигурувач: 10 A

Код: 569545

EAN Код: 3838782000140

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice