Грејни тела - Gorenje

Грејни тела

HW2500L HW2500L ново! Електричен радијатор 8.490,00 ден Wi - Fi управување Тајмер AutoSwing Димензии (ШxВxД): 26 × 80 × 26 cm
HH2000L HH2000L ново! Електричен радијатор 7.990,00 ден 5.991,00 ден Овлажнувач на воздух Тајмер AutoSwing Димензии (ШxВxД): 28 × 84 × 28 cm
OPTIHEAT 2000GTP OPTIHEAT 2000GTP Панелна греалка 5.990,00 ден 4.491,00 ден Тајмер Димензии (ШxВxД): 92 × 43 × 24 cm
OPTIHEAT 2000GTWP OPTIHEAT 2000GTWP Панелна греалка 5.990,00 ден 4.491,00 ден Тајмер Димензии (ШxВxД): 92 × 43 × 24 cm
OR2000MM OR2000MM Електричен радијатор 4.790,00 ден 3.491,00 ден Димензии (ШxВxД): 28 × 64 × 42,5 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice