Додатоци - Gorenje
затвори
...

Додатоци

MMC-FPR MMC-FPR Додаток за тестенини (лазањи) 2.500,00 ден Додаток за тестенини (лазањи)
MMC-SPC MMC-SPC Додаток за тестенини (шпагети) 2.500,00 ден Додаток за тестенини (шпагети)
MMC-TPC MMC-TPC Додаток за тестенини (таљатели) 2.500,00 ден Додаток за тестенини (таљатели)
PBS02S PBS02S Пица сет 2.490,00 ден Код: 575027 Пица сет Gorenje
FILTER AP500 Прочистувач на воздух 1.990,00 ден Прочистувач на воздух
FILTER OPTIAIR 203M FILTER OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух 1.450,00 ден Прочистувач на воздух
AEH-W4E1 WIFI AEH-W4E1 WIFI МОДУЛ 990,00 ден
VCA3235EXB VCA3235EXB Четка за правосмукалка 990,00 ден Код: 429258 Четка за правосмукалка 3 во 1 четка за правосмукалка
DCUT1 DCUT1 Циклонски сад за прашина 650,00 ден Код: 391464 Циклонски сад за прашина
VB28/300 VB28/300 Кеса за вакумирање 650,00 ден Код: 347064 Кеса за вакумирање Должина на фолијата: 3.000 mm Број на веќички: 3 Ширина на фолијата: 280 mm
VB12/55 VB12/55 Кеса за вакумирање 550,00 ден Код: 347066 Кеса за вакумирање Должина на фолијата: 550 mm Број на веќички: 30 Ширина на фолијата: 120 mm
HF2303 HF2303 ХЕПА филтер 500,00 ден Код: 466439 ХЕПА филтер
HFGFAC HFGFAC ХЕПА филтер 500,00 ден Код: 732742 ХЕПА филтер
VCA3235PHB VCA3235PHB НОВО Четка за правосмукалка 500,00 ден Код: 429260 Четка за правосмукалка Четка за миленици
GB2PBU GB2PBU Кесички 300,00 ден Код: 570731 Кесички
GB1PBU GB1PBU Кесички 250,00 ден Код: 570741 Кесички
GB1TBR GB1TBR Кесички 250,00 ден Код: 570742 Кесички
GB2TBR GB2TBR Кесички 250,00 ден Код: 570732 Кесички
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции