Gorenje Simplicity Collection - Gorenje
затвори
...
АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО БЕЗ ДРAМАGORENJE SIMPLICITY COLLECTION
1

Понекогаш животот може да биде драматичен. За среќа, апаратите за домаќинство на Gorenje од Simplicity колекцијата се целосно без драма со чист и елегантен изглед, беспрекорно корисничко искуство со одличен сооднос на квалитет за вложени пари:

  • Адаптибилна технологија која ги препознава потребите и навиките на корисникот
  • Автоматски програми кои секој пат даваат совршени резултати
  • Интуитивно управување во еден чекор што им олеснува користењето на искусните корисници но и на почетниците

Достапни во црна или бела боја кои никогаш не излегуваат од мода.

Изберете го вашиот апарат за домаќинство без драма

Награда “Red dot” за индукциска плоча за готвење од линијата Simplcity

Новата индукциска плоча за готвење Gorenje Simplicity ја доби престижната награда за дизајн “Red dot”. Со иновативните функции како што се автоматско препознавање на садовите за готвење и можноста за поврзување на две соседни зони за готвење, тие носат поголема флексибилност и поедноставна употреба. Дизајнирани јасно да ги водат корисниците, нудејќи сугестии и избори за готвење, Simplicity плочите за готвење ќе ги задоволат и најсложените кориснички потреби, по прифатлива цена.

Прилагодливи, интуитивни и автоматски

_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Свежи намирници, без грижа
Овој интелигентен систем е развиен за одржување на рамномерна температура во фрижидерот, без разлика колку често ја отворате вратата. Фрижидерот постојано го следи начинот на користење и ја приспособува температурата, за да се спречи нејзино зголемување и да се обезбеди свежина на вашите намирници.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - AutoDetect

AutoDetect

Позиционирање на садовите без проблеми
По првите 10 секунди при вклучување на плочата за готвење, таа автоматски ќе ја препознае позицијата на садот и ќе ја активира соодветната зона за готвење, една или поврзаните зони, во зависност од големината на садот. Оваа функција може да се активира и рачно, во текот на процесот на готвење.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - AdaptBake

AdaptBake

Вашиот омилен рецепт, без проблеми
Рерната ќе го меморира местењето на температурата за секоја претходно избрана програма и ќе го предложи последното или најчесто користеното местење при следната употреба на рерната.
_products/features/icon - Автоматски програми

Автоматски програми

Без проблеми со комплицирани програми
Оваа автоматска програма со напредна сензорска технологија секогаш ќе ги приспособува програмите за миење на садовите, за да бидат садовите секогаш совршено чисти, без оглед дали е потребно лесно заплакнување или интензивно миење. Истовремено, таа ќе ја оптимизира потрошувачката на вода и на енергија.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - AdaptLight

AdaptLight

Без проблеми при вклучување на светилката
Кујнскиот аспиратор на Gorenje Simplicity со иновативна AdaptLight сензорска карактеристика автоматски ќе препознае кога некој стои пред плочата за готвење и ќе ја вклучи светилката на аспираторот за вас.
_products/features/icon - Автоматски програми

Автоматски програми

Без проблеми со комплицирано управување
Со автоматските програми, готвењето во микробрановата печка е уште поедноставно: само одберете го видот на јадењата и внесете ја количината, а печката автоматски ќе ги приспособи моќта на готвењето и времето.

Совршен дизајн во црна и бела боја

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции