Машини за миење садови - Gorenje
затвори
...

Машини за миење садови

ДИЗАЈНЕРСКИ ЛИНИИ:
SmartFlex машини за садови:
Посебни карактеристики:
ширина:
GV67260 GV67260 Целосно вградна машина за садови 34.490,00 ден Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен AquaStop Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Јонизатор Тип на мотор: Инвертер мотор Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice