SmartFlex машини за садови - Gorenje
затвори
...
Откријте ги вештите SmartFlex машини за миење садови
1

Квалификувани да ја завршат вашата работа.

Новите SmartFlex машини за миење садови се целосно прилагодени на вашите потреби благодарение на широкиот спектар на функции и на внатрешноста која е прилагодлива и флексибилна.

Корпите се опремени со истакнати подвижни елементи и се прилагодливи, како би се распоредиле садовите колку може полесно. Секој детал е внимателно дизајниран за да миењето на садови биде колку е можно полесно.

Совршен резултат

16 комплети
16 комплети
Повеќе
15min SpeedWash
15min SpeedWash
Повеќе
Автоматскa програмa
Автоматскa програмa
Повеќе
16 комплети
16 комплети
Машините за садови SmartFlex овозможуваат доволно простор за да ги задоволат сите ваши потреби. Целосно флексибилниот ентериер овозможува различни начини на редење и едноставна употреба, а ефектите од миењето се перфектни.
15min SpeedWash
15min SpeedWash
Замислете чиниите од главниот оброк да бидат измиени пред послужувањето на десертот. Брзата 20 минутна програма во комбинација со SpeedWash функцијата ќе ги измие вашите садови за само 15 минути. Совршено за справување со валканите садови кога имате многу гости.
Автоматскa програмa
Автоматскa програмa
Некогаш сѐ што им треба на садовите е малку плакнење, а во друга прилика машината е полна садови останати од неделниот ручек. Напредната сензорска технологија секогаш ќе ја прилагоди програмата за миење со оптимална количина вода и оптимална потрошувачка на енергија. Не ви е потребна специјална програма за стакло или пак интензивна програма – единствената автоматска програма ќе ги прилагоди параметрите согласно вашите потреби.
16 комплети
15min SpeedWash
Автоматскa програмa

Совршено корисничко искуство

SmartFlex
SmartFlex
Повеќе
SmartControl
SmartControl
Повеќе
SuperSilent
SuperSilent
Повеќе
SmartFlex
SmartFlex
Новите SmartFlex машини за садови се инспирирани од модерниот начин на живот. Поради фактот што нашето секојдневие може да биде прилично динамично, создадовме генерација машини за садови кои ке го олеснат товарот од вас со помош на многуте напредни функции кои ги поседуваат.
SmartControl
SmartControl
Управувањето со вашата машина за садови никогаш не било полесно. Сите елементи на контролната табла се ергономски распоредени, а логиката на работа е едноставна и се движи по чекор од лево надесно. Сите модели имаат бел ЛЕД дисплеј додека напредните модели се збогатени со контрола на допир. Само еден допир е доволен за да започнете да миете садови.
SuperSilent
SuperSilent
Најтивките машини за садови работат со декларирано ниво на бучава од 41 dB што соодветствува на шепотење меѓу две лица. Тивкото работење е резултат на комбинација на специјална звучна изолација, ефикасен мотор, висококвалитетни материјали и иновативни решенија во системот на миење.
SmartFlex
SmartControl
SuperSilent

Паметни решенија

TotalDry
TotalDry
Повеќе
IonTech
IonTech
Повеќе
Потрошувачка на вода од 6,9 литри
Потрошувачка на вода од 6,9 литри
Повеќе
A+++ -10% ниска потрошувачка на енергија
A+++ -10% ниска потрошувачка на енергија
Повеќе
Инвертер PowerDrive мотор
Инвертер PowerDrive мотор
Повеќе
XXL инокс
XXL инокс
Повеќе
TotalDry
TotalDry
По завршување на миењето, вратата од машината автоматски се отвора како би излегол вишокот на пареа настанат при миењето. Со ова се овозможува свеж воздух да допре до садовите со што ќе овозможи комплетно сушење дури и на пластичните садови. Одлично решение за брзо сушење со ниска потрошувачка на енергија.
IonTech
IonTech
Позната ни е непријатната миризба од машината за садови кога е делумно наполнета неколку денови. Напредната IonTech технологија имплементирана во машините за садови од Gorenje работи на принцип на природен процес на јонизација, отстранувајки ги по природен пат непријатните мириси, одржувајќи ја вашата машина свежа, дури и кога е полна со валкани садови.
Потрошувачка на вода од 6,9 литри
Потрошувачка на вода од 6,9 литри
Со рачно миење на садови потрошувачката може да биде и до 100 литри вода за третман на 12 стандардни комплети. Миењето во машина за садови може десеткратно да ја намали оваа потрошувачка. Напредните модели се опремени со специјален резервоар за вода кој ја намалува потрошувачката до само 6,9 литри по циклус.
A+++ -10% ниска потрошувачка на енергија
A+++ -10% ниска потрошувачка на енергија
Благодарение на новиот Inverter PowerDrive мотор, оптимизираните програми и паметните решенија како TotalDry, машините за садови од Gorenje комбинираат перфектни резултати на миење и сушење со многу ниска потрошувачка на енергија.
Инвертер PowerDrive мотор
Инвертер PowerDrive мотор
Новиот инвертер PowerDrive мотор без четкици со регулација на брзината, овозможува високи перформанси со значително потивко работење, ниска потрошувачка на енергија и подолг животен век.
XXL инокс
XXL инокс
SmartFlex XXL машините за миење садови со висина од 86 cm се совршен избор за вашата кујна, каде што висината на работната плоча е прилагодена на корисниците. Импресивната када од не'рѓосувачки челик од 56 cm, која е една од најголемите на пазарот, има доволно простор за сите ваши потреби и собира садови со дијаметар до 35 cm.
TotalDry
IonTech
Потрошувачка на вода од 6,9 литри
A+++ -10% ниска потрошувачка на енергија
Инвертер PowerDrive мотор
XXL инокс

SmartFlex совети и препораки

Како да го прилагодите просторот во машината за садови?

Корпите во машината за садови лесно се прилагодуваат, со што ќе се овозможи доволно простор дури и за најголемите садови.
Како да немате бигор на чашите?

Вашите чаши може да бидат чисти и без бигор. Погледнете го видеото!

Како да се одбере вистинската машина за миење садови

Машината за миење садови станува есенцијален дел од секое модерно домаќинство. Поминаа деновите кога долго во текот на попладнето ги миевме и ги редевме чиниите по ручекот. Брзото темпо на животот нè поттикнува кон други должности и предизвици, така што сега можеме едноставно да си дозволиме нашата машина за миење садови да ја исполни оваа домашна обврска. Таа не само што ги мие и ги суши садовите туку ни заштедува напор, време и, последно, но не и неважно, пари.
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice