MO4250CLI - Gorenje
затвори
...
MO4250CLI
6.990,00 ден

MO4250CLI

Механичко управување Број на инфра греjачи: 1
6.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Боја: Слонова коска

Лакирана

Врата: Стакло

Материјал на челната плоча: Стакло

Начин на отварање на вратата: Рачка

Отвoрање на врата: Лево

Волумен: 20 l

SuperSize површина за печење

Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

Максимална моќност на микробрановата: 700 W

Број на инфра греjачи: 1

Јачина на инфра грејачот (грил): 800 W

Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

Механичко управување

Начин на управување: Копче

Часовен опсег (min): 30 min

Начини на загревање:
Скара
Микробранова печка

Број на комбинирани опции на загревање: 3

Број на програми со грил: 1

Комбинирано греење: Микробранови + грил

Временско

Сигурносен прекинувач

Ротирачка решетка за скара

Начин на загревање: Кварцно

Димензии (ШxВxД): 45,5 × 28,9 × 36,1 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 52,5 × 33 × 41 cm

Нето тежина на апаратот: 12,2 kg

Бруто тежина на апаратот: 14 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 1.080 W

Осигурувач: 10 A

Код: 434738

EAN Код: 3838942953835

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice