MMO20MEII - Gorenje
затвори
...
MMO20MEII
4.890,00 ден

MMO20MEII

Механичко управување
4.890,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - Мазна површина на вратата

Мазна површина на вратата

Вратата на микробрановата печка нема никакви бразди и ивици каде би можеле да се собираат нечистотии. Внатрешното стакло може да го извадите. Ваквиот дизајн дозволува полесно чистење на вратата па дури и со едноставно бришење.

Рачно поставување на моќноста

Пет нивоа на јачина овозможува соодветен број на микробранови за секое јадење.
Петте различни нивоа на прилагодување на моќноста ви овозможуваат да ја прилагодите јачината на микробрановите која одговара на јадењето кое сакате да го подготвите. Можете да ја прилагодите јачината на 100%, 70 %, 50 %, 30 % или 10 %, според посакуваното ниво на готвење и според типот на храна. На ист начин можете да ја прилагодите и јачината на грилот, загревањето на рерната и готвењето на конвекција.
Повеќе
Затвори

Пулс-технологија

Оваа иновативна технологија ги активира микробрановите во точно определени интервали за загревање на храната. Кога микробрановите не се присутни, храната природно се загрева бидејќи топлината од топлите делови се пренесува на поладните делови. Ова доведува до поголема свежина и подобар и поприроден вкус на вашите јадења.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Боја: Метал

Лакирана

Врата: Стакло

Материјал на челната плоча: Инокс

Начин на отварање на вратата: Рачка

Отвoрање на врата: Лево

Ултра ладна врата (UCD)

Волумен: 20 l

Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

Максимална моќност на микробрановата: 800 W

Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија

Механичко управување

Начин на управување: Копче

Комбинирано греење: Микробранови

Пулс-технологија

Временско

Сигурносен прекинувач

Ротирачка стаклена чинија

Димензија на ротирачката чинија: 24,5 cm

Димензии (ШxВxД): 43,9 × 25,7 × 36 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49,5 × 31,5 × 39,5 cm

Нето тежина на апаратот: 11,1 kg

Бруто тежина на апаратот: 12,6 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 1.250 W

Осигурувач: 10 A

Код: 474787

EAN Код: 3838942011764

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice