BM235CLI - Gorenje
затвори
...
BM235CLI
13.990,00 ден

BM235CLI

Механичко управување Број на инфра греjачи: 1
13.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Боја: Слонова коска

Лакирана

Врата: Стакло

Материјал на челната плоча: Лакирана

Начин на отварање на вратата: Рачка

Отвoрање на врата: Лево

Волумен: 23 l

SuperSize површина за печење

Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

Максимална моќност на микробрановата: 800 W

Број на инфра греjачи: 1

Јачина на инфра грејачот (грил): 1.100 W

Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

Механичко управување

Начин на управување: Копче

Часовен опсег (min): 30 min

Начини на загревање:
Скара
Микробранова печка

Број на комбинирани опции на загревање: 3

Број на програми со грил: 1

Комбинирано греење: Микробранови + грил

Временско

Сигурносен прекинувач

Ротирачка решетка за скара

Начин на загревање: Кварцно

Димензии (ШxВxД): 59,2 × 39 × 34,6 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 70,6 × 46 × 40,3 cm

Мерки за вградување: 56,6 × 36,5 × 55 cm

Нето тежина на апаратот: 15,5 kg

Бруто тежина на апаратот: 17,5 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W

Приклучна моќ: 1.280 W

Осигурувач: 10 A

Код: 567143

EAN Код: 3838942142796

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice