Микробранови печки - Gorenje
затвори
...

Микробранови печки

Дизајнерска линија:
Тип на микробранова печка:
BM235ORAB
BM235ORAW
BM235ORA од 18.490,00 ден Достапно во: Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Димензии (ШxВxД): 59,5 × 39 × 35,1 cm
BM251S7XG BM251S7XG 18.990,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Повеќе начини на готвење Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,8 × 45 cm
BM235SYB BM235SYB 17.990,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Димензии (ШxВxД): 59,5 × 39 × 35,1 cm
BM201A4XG BM201A4XG 14.990,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Повеќе начини на готвење Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,8 × 32 cm
BM235CLI BM235CLI 13.990,00 ден Механичко управување Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 59,2 × 39 × 33,6 cm
BM300X BM300X 10.490,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Повеќе начини на готвење Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 59,5 × 38,8 × 32,5 cm
MO20S4W MO20S4W 6.990,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Повеќе начини на готвење Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO4250CLI MO4250CLI 6.990,00 ден Механичко управување Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 45,5 × 28,9 × 36,1 cm
MO20A4X MO20A4X 5.590,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Повеќе начини на готвење Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MMO20DEII MMO20DEII до истек на залихи ! 5.490,00 ден Електронско управување Повеќе начини на готвење Димензии (ШxВxД): 43,9 × 25,7 × 36 cm
MO20A3B MO20A3B 5.190,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Повеќе начини на готвење Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20E2W MO20E2W 4.990,00 ден Механичко управување Број на инфра греjачи: 1 Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20E1S MO20E1S 4.790,00 ден Механичко управување Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20A3W MO20A3W 4.690,00 ден Електронско управување Функција SmartDisplay Дефиниран старт на готвење Повеќе начини на готвење Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20E1B MO20E1B 4.690,00 ден Механичко управување Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20E1W MO20E1W 4.390,00 ден Механичко управување Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
MO20E1W2 MO20E1W2 3.990,00 ден Механичко управување Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции