Машини за миење садови - Gorenje
затвори
...

Машини за миење садови

SmartFlex машини за садови:
Дизајнерски линии:
Дополнителни карактеристики:
ширина:
GV672C60 GV672C60 Целосно вградна машина за садови 34.490,00 ден 31.590,00 ден Целосно вградна машина за садови Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен AquaStop Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Тип на мотор: Инвертер мотор Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GV661D60 GV661D60 Целосно вградна машина за садови 26.490,00 ден Целосно вградна машина за садови Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен AquaStop Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GV561D10 GV561D10 Целосно вградна машина за садови 23.990,00 ден Целосно вградна машина за садови Енергетска класа: A+++ Број на корпи: 3 Целосен AquaStop Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Тип на мотор: Инвертер мотор Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cm
GV631E60 GV631E60 Целосно вградна машина за садови 22.990,00 ден Целосно вградна машина за садови Енергетска класа: A+ 13 стандардни сетови (SpaceComfort) Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GI62040X GI62040X Машина за миење садови - вградна 19.990,00 ден Машина за миење садови - вградна Енергетска класа: A++ 13 стандардни сетови (SpaceComfort) Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,5 × 55,8 cm
GS62040S GS62040S Машина за миење садови - самостојна 19.990,00 ден Машина за миење садови - самостојна Енергетска класа: A++ 13 стандардни сетови (SpaceComfort) Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 60 × 84,5 × 60 cm
GS62040W GS62040W Машина за миење садови - самостојна 19.490,00 ден Машина за миење садови - самостојна Енергетска класа: A++ 13 стандардни сетови (SpaceComfort) Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 60 × 84,5 × 60 cm
GS52040S GS52040S Машина за миење садови - самостојна 18.990,00 ден Машина за миење садови - самостојна Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm
GV52040 GV52040 Целосно вградна машина за садови 18.990,00 ден Целосно вградна машина за садови Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55,8 cm
GI52040X GI52040X Машина за миење садови - вградна 17.990,00 ден Машина за миење садови - вградна Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55,8 cm
GS52040W GS52040W Машина за миење садови - самостојна 17.990,00 ден Машина за миење садови - самостојна Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice