Машини за миење садови - Gorenje
затвори
...

Машини за миење садови

SmartFlex машини за садови:
Дизајнерски линии:
Дополнителни карактеристики:
ширина:
GV60ORAB GV60ORAB Целосно вградна машина за садови 39.590,00 ден Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен AquaStop Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 60 cm
GV67260 GV67260 Целосно вградна машина за садови 34.490,00 ден Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен AquaStop Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Јонизатор Тип на мотор: Инвертер мотор Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GV66261 GV66261 Целосно вградна машина за садови 29.490,00 ден Енергетска класа: A+++ 13 стандардни сетови (SpaceComfort) Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Тип на мотор: Инвертер мотор Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GV6SY21B GV6SY21B Целосно вградна машина за садови 28.990,00 ден Енергетска класа: A+ 14 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,8 × 57 cm
GV64161 GV64161 Целосно вградна машина за садови 26.490,00 ден Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен AquaStop Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GV55110 GV55110 Целосно вградна машина за садови 23.990,00 ден Енергетска класа: A++ 10 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cm
GV63160 GV63160 Целосно вградна машина за садови 23.990,00 ден Енергетска класа: A+ 13 стандардни сетови (SpaceComfort) Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GS63160S GS63160S Машина за миење садови - самостојна 25.990,00 ден 21.991,00 ден Енергетска класа: A+ 13 стандардни сетови (SpaceComfort) Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 60 × 84,8 × 59,6 cm
GV62010 GV62010 Целосно вградна машина за садови 21.990,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,5 × 55 cm
GI62010X GI62010X Машина за миење садови - вградна 19.990,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 81,5 × 55 cm
GS62115X GS62115X Машина за миење садови - самостојна 19.790,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 84,5 × 60 cm
GS62115W GS62115W Машина за миење садови - самостојна 19.290,00 ден Енергетска класа: A++ 12 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 59,8 × 84,5 × 60 cm
GV52010 GV52010 Целосно вградна машина за садови 18.890,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cm
GS52115X GS52115X Машина за миење садови - самостојна 18.690,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm
GS52115W GS52115W Машина за миење садови - самостојна 17.990,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Aqua Stop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm
GI52010X GI52010X Машина за миење садови - вградна 17.590,00 ден Енергетска класа: A++ 9 стандардни сетови Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cm
GV63161 GV63161 Целосно вградна машина за садови Енергетска класа: A++ 13 стандардни сетови (SpaceComfort) Број на корпи: 2 Целосен AquaStop Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice