Декоративни врати за машини за садови - Gorenje
затвори
...

Декоративни врати за машини за садови

DFD70ST DFD70ST Декоративна плоча за машина за садови 10.990,00 ден Димензии (ШxВxД): 59,5 × 69,9 × 1,8 cm
DFD70SST DFD70SST Декоративна плоча за машина за садови 9.490,00 ден Димензии (ШxВxД): 44,3 × 69,9 × 1,8 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice