SmartFlex - Gorenje
затвори
...

SmartFlex

GV63160 Целосно вградна машина за садови 23.990,00 ден Целосно вградна машина за садови / Енергетска класа: A+ / 13 стандардни сетови (SpaceComfort) / Број на корпи: 2 / Целосен AquaStop / Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GV64161 Целосно вградна машина за садови 26.490,00 ден Целосно вградна машина за садови / Енергетска класа: A+++ / 16 стандардни сетови / Број на корпи: 3 / Целосен AquaStop / Автоматско отворање на вратата (TotalDry) / Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GV66261 Целосно вградна машина за садови 29.490,00 ден 26.991,00 ден Целосно вградна машина за садови / Енергетска класа: A+++ / 13 стандардни сетови (SpaceComfort) / Број на корпи: 2 / Целосен AquaStop / Автоматско отворање на вратата (TotalDry) / Тип на мотор: Инвертер мотор / Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
GS63160W Машина за миење садови - самостојна 24.490,00 ден Машина за миење садови - самостојна / Енергетска класа: A+ / 13 стандардни сетови (SpaceComfort) / Број на корпи: 2 / Целосен AquaStop / Димензии (ШxВxД): 60 × 84,8 × 59,6 cm
GS63160S Машина за миење садови - самостојна 25.990,00 ден 18.491,00 ден Машина за миење садови - самостојна / Енергетска класа: A+ / 13 стандардни сетови (SpaceComfort) / Број на корпи: 2 / Целосен AquaStop / Димензии (ШxВxД): 60 × 84,8 × 59,6 cm
GS65160X Машина за миење садови - самостојна 29.990,00 ден Машина за миење садови - самостојна / Енергетска класа: A+++ / 16 стандардни сетови / Број на корпи: 3 / Целосен AquaStop / Автоматско отворање на вратата (TotalDry) / Димензии (ШxВxД): 60 × 84,8 × 59,6 cm
GV67260 Целосно вградна машина за садови 34.490,00 ден Целосно вградна машина за садови / Енергетска класа: A+++ / 16 стандардни сетови / Број на корпи: 3 / Целосен AquaStop / Автоматско отворање на вратата (TotalDry) / Јонизатор / Тип на мотор: Инвертер мотор / Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции