Машини за перење и сушење - Gorenje
затвори
...

Машини за перење и сушење

WD10514 WD10514 наскоро ! Машина за перење и сушење 39.990,00 ден Капацитет за перење: 10 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A Потрошувачка на струја по циклус: 0,92 kWh
WD94141 WD94141 Машина за перење и сушење 38.990,00 ден 35.990,00 ден Капацитет за перење: 9 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A Потрошувачка на струја по циклус: 1,05 kWh
WD73121 WD73121 Машина за перење и сушење 35.990,00 ден 27.491,00 ден Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: B Потрошувачка на струја по циклус: 1,23 kWh
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice