Машини за сушење алишта - Gorenje
затвори
...

Машини за сушење алишта

Дизајнерски линии:
одредени бенефиции:
DS92ILS DS92ILS кондензациска сушара со топлотна пумпа 45.990,00 ден 41.390,00 ден Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: Голем волумен на барабанот - 9 кг Енергетска класа: A++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech) Генератор на пареа (SteamTech)
DA83IL/I DA83IL/I кондензациска сушара со топлотна пумпа 43.990,00 ден 39.590,00 ден Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: А+++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech) Инвертер мотор (PowerDrive)
DE71 DE71 кондензациска сушара со топлотна пумпа 33.690,00 ден Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: A+
DE8B DE8B Машина за сушење на алишта - кондензациска 24.990,00 ден 20.990,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: B
DE7B DE7B Машина за сушење на алишта - кондензациска 22.990,00 ден 19.490,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: B
DP7B DP7B Машина за сушење на алишта - кондензациска 20.990,00 ден 17.990,00 ден Електричен Капацитет на сушење: 7 кг Енергетска класа: B
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice