Машини за перење алишта - Gorenje
затвори
...

Машини за перење алишта

Дизајнерски линии:
Дополнителни карактеристики:
WS168LNST WS168LNST Машина за перење 36.990,00 ден Капацитет за перење: 10 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.600 rpm Енергетска класа: А+++(-20%) - троши 50% помалку енергија од машините со А енергетска класа Ефикасно отстранување на дамки (StainExpert) Инвертер мотор (PowerDrive)
WA843S WA843S Машина за перење 29.990,00 ден Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A+++ Инвертер мотор (PowerDrive)
WA844 WA844 Машина за перење 26.990,00 ден Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A+++(-10%) - троши 40% помалку енергија од машините со А енергетска класа Инвертер мотор (PowerDrive)
WEI943 WEI943 Машина за перење 25.990,00 ден Капацитет за перење: 9 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A+++ Инвертер мотор (PowerDrive)
WT62112 WT62112 Машина за перење 24.990,00 ден Капацитет за перење: 6 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.100 rpm Енергетска класа: A++
WEI823 WEI823 Машина за перење 24.690,00 ден Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++ Инвертер мотор (PowerDrive)
WEI723 WEI723 Машина за перење 21.990,00 ден Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++ Инвертер мотор (PowerDrive)
WE723 WE723 Машина за перење 20.990,00 ден Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++
WE703 WE703 Машина за перење 20.490,00 ден Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm Енергетска класа: A+++
WP6YS2/IR WP6YS2/IR Машина за перење 19.990,00 ден Капацитет за перење: 6 kg Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm Енергетска класа: A++
WP723 WP723 Машина за перење 19.990,00 ден Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++
WE823 WE823 Машина за перење 21.490,00 ден 19.490,00 ден Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++
WE62S3 WE62S3 Машина за перење 17.990,00 ден Капацитет за перење: 6 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++
WP703 WP703 Машина за перење 19.390,00 ден 16.990,00 ден Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm Енергетска класа: A+++
WP60S3 WP60S3 Машина за перење 15.990,00 ден Капацитет за перење: 6 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm Енергетска класа: A+++
WP7Y3 WP7Y3 Машина за перење 15.990,00 ден Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm Енергетска класа: A+++
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice