Карактеристики на машините за сушење - Gorenje
затвори
...

Карактеристики на машините за сушење

Совршена грижа

SensoCare технологија

СЕНЗАЦИОНАЛНО МЕКА ОБЛЕКА
SensoCare технологијата осигурува секој тип на ткаенина да се суши на најдобар можен начин. Комбинацијата на температура, пареа, време за сушење и ротација на барабанот, обезбедува услови за сушење скроени според вашата облека. Додека NormalCare испорачува надградени програми за сушење на сите типови алишта, GentleCare ќе обезбеди попријателска грижа за вашите чувствителни алишта.
_products/features/icon - GentleCare

GentleCare

Нежно сушење на деликатните ткаенини
Специјализираната грижа за најделикатните ткаенини функционира на ниска температура од 40 °C. Подолгиот циклус на сушење е потполно безбеден и доверлив, бидејќи ја штити вашата облека од секакво деформирање или оштетување.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - IonTech

IonTech

Борба против алергиите со јони
Во SensoCare машините за сушење, негативно наелектризираните јони ја сушат облеката на начин којшто значително го намалува развлекувањето на вашите алишта. Јонизаторот емитува негативни јони за ефективно да се елиминираат повеќето алергени, остатоци од чад и полен и електростатскиот полнеж насобран за време на процесот на сушење. Како резултат на тоа, облеката има подобар мирис и таа е полесна за пеглање.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - Генератор на пареа (SteamTech)

Генератор на пареа (SteamTech)

Помалку набори, помалку пеглање
Дополнителниот третман со пареа на крајот од избраната програма ќе обезбеди вашите алишта да бидат помазни. Барабанот е наполнет со пареа којашто навлегува во секоја ткаенина, за да биде облеката помека, така што таа речиси и не бара пеглање.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - RefreshSteam

RefreshSteam

Облека ослободена од непријатни миризби
Идеален избор за облека на којашто ѝ е потребно малку освежување. Петнаесетминутниот третман со пареа отстранува секакви миризби и ги освежува вашите ќебиња, зимски палта или некоја друга конфекција.

Паметни решенија

Пумпа за загревање со двојно струење на воздухот (HeatPump со TwinAir)

Револуционерна ефикасност на сушењето
Сите машини за сушење со пумпа за загревање се гордеат со висока енергетска ефикасност. Високоизградените модели рангирани во A+++ енергетската класа, заштедуваат 50% од енергијата во споредба со оние во A енергетската класа. Машината за сушење на Gorenje од A+++ класа, со капацитет од 9 kg, е единствена на пазарот. Оптимизираната пумпа за загревање во еден од најголемите барабани на светот, со капацитет од 120 литри, може лесно да се справи со големи количини облека. Ова беше овозможено, исто така, и преку пошироки воздушни канали. Таа, исто така, суши понежно отколку конвенционалните системи за сушење. Температурата во машината за сушење е на идеалните 50 °C поради заштита од пресушување.
_products/features/icon - TwinAir

TwinAir

Рамномерно сушење за едноставно пеглање
Меки, рамномерно исушени, помалку истуткани алишта што се лесни за пеглање, право од машината за сушење. Ова е возможно преку двонасочниот воздух што дува од системот којшто го приспособува правецот на дување на правецот на ротација на барабанот со користење на специјален преклопец на вентилаторот.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - SensorIQ

SensorIQ

Технологија на сензор за безбедно работење
„Смарт“ сензорната технологија автоматски го контролира процесот на сушење во согласност со избраната програма, типот на облека и посакуваното сушење на алиштата. Ефикасната комуникација преку сензор заштитува од секакви грешки и најдобро ја одржува животната средина при сушењето на испраните алишта. Сензорот, исто така, ги набљудува сите други параметри за да ја намали потрошувачката на енергија.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - InverterPowerDrive (машина за сушење алишта)

InverterPowerDrive (машина за сушење алишта)

Забележителна моќност, висока ефикасност
Машината за сушење на испрани алишта со инвертер мотор може да ја приспособи брзината на ротацијата на барабанот за повисока ефикасност на сушењето, заради подобри резултати од сушењето и за помеки алишта. Моторот без четки е забележително потивок, користи помалку енергија и трае подолго.
Повеќе
Затвори

Едноставни за употреба

FiltrationSupreme

Најголем и најефикасен систем за филтрирање на пазарот
Gorenje има најефикасен систем за филтрирање во светот, што обезбедува 40% поефикасно филтрирање на воздухот отколку конвенционалните системи. Тој вклучува специјален 3D филтер инсталиран пред единицата за кондензација, филтер на вратата на машината за сушење и филтер во барабанот. Овие филтри ги фаќаат дури и најмалите делови од прав и од влакна од ткаенината од која се изработени алиштата. После циклусот на сушење, филтерот на вратата и филтерот на барабанот едноставно се пребришуваат.
_products/features/icon - Пријатен дизајн

Пријатен дизајн

Машините за сушење на Gorenje имаат јасно поставена контролна табла којашто е благо накосена за да се овозможи појасен поглед. Тие се дизајнирани за едноставна и пријатна употреба, опремувајќи една од најголемите механизми за отворање врата, едноставен систем за отворање и лесно достапни филтри и резервоар за кондензација.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - Резервоар за кондензација – пријател на корисникот

Резервоар за кондензација – пријател на корисникот

Машините за сушење ја кондензираат сета влага и ја дренираат (ја претвораат во вода) во специјален резервоар. Ова ги оддалечува сите грижи во поглед на воздушната евакуација. Светилката на резервоарот сигнализира кога резервоарот е полн. Резервоарот може да биде лесно изваден и испразнет и водата може да биде искористена каде било во вашето домаќинство.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)

Нема повеќе рачно празнење на резервоарот за кондензација
Машината за сушење со кондензација со AutoDrain црево може да биде поврзана со вашиот систем за сушење заради отстранување со што се надминува потребата за рачно празнење на резервоарот за кондензација.
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции