Машини за перење и сушење - Gorenje
затвори
...

Машини за перење и сушење

Избор на вистинската машина за перење

Машината за перење е апарат за домаќинство без кој тешко можеме да го замислиме животот. Добро осмислената набавка може да ве опреми со машина за перење која ќе ви биде верен помошник во домаќинството уште многу години!

Сѐ што треба да знаете за машини за сушење алишта

Машината за перење е стандардна опрема буквално во секое домаќинство, додека машината за сушење алишта сè уште ужива статус на луксузен предмет.
_products/features/icon - WaveActive барабан

WaveActive барабан

Нежно перење на сите видови алишта
Единствениот брановиден облик на WaveActive барабанот во комбинација со брановидните 3D ребра ја омекнуваат ткаенината и овозможуваат најнежно перење. За совршено чисти и минимално истуткани алишта.
_products/features/icon - Генератор на пареа (SteamTech)

Генератор на пареа (SteamTech)

За мека облека без набори
Дополнителниот третман со пареа на крајот од одбраната програма значително ги намалува наборите, алергените и бактериите. Барабанот на машината е полн со пареа која поминува низ секоја ткаенина и ја прави мека, а пеглањето е речиси непотребно.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - IonTech

IonTech

30% поефикасно ги отстранува дамките
IonTech ја користи моќта на природниот процес на јонизација, за да ја отстрани нечистотијата поефикасно, без висока температура или користење на дополнителни хемикалии. Прашокот за алишта подобро се раствора во водата, што овозможува урамнотежено перење на алиштата и 30% поефикасно отстранување на дамките, дури и при ниски температурни перења. IonTech, исто така, спречува создавање талог од бигор на грејачот, што го продолжува животниот век на машината.
Повеќе
Затвори
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции