Side by side - Gorenje
затвори
...
#INSTALOVESIDE BY SIDE КОМБИНИРАНИ ФРИЖИДЕРИ ОД GORENJE
1

Side by side комбинираните фрижидери од Gorenje се најдобар избор за секој кој сака безбедно и ефикасно да ја зачува свежината на намирниците и на храната. Со комбинирање на модерниот дизајн со моќната технологија и пространата внатрешност, овие апарати нудат лесен пристап и добра организација на просторот за сместување на сите намирници.

Поради поголемиот капацитет, ќе заштедите драгоцено време за посета на супермаркетот и ќе го намалите отпадот на храна поради подобрата прегледност на складираните намирници. Не е ни чудно што веднаш ќе се вљубите во нив.

Дознајте повеќе за Side by side комбинирате фрижидери

Пространи и ефикасни

_products/features/icon - NoFrost Plus

NoFrost Plus

Нема повеќе досадно одмрзнување
Еден од најдобрите системи за ладење на пазарот, вграден во замрзнувачот, го спречува таложењето на мраз. Како резултат на тоа, нема да морате да го одмрзнувате замрзнувачот и неговиот простор за складирање ќе биде поефикасно искористен. Пакетите или парчињата замрзната храна нема да се лепат еден за друг, што ќе помогне вашиот замрзнувач да биде уреден и чист.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - SensoTech

SensoTech

Напредна контрола преку ЛЕД дисплеј
Големиот и јасен ЛЕД дисплеј овозможува моментална контрола и прилагодување на температурата. Функциите како што се FastFreeze и HolidayMode можат да се активираат со едноставен допир. Во случај на ненадејно зголемување на температурата во фрижидерот, вградениот аларм веднаш ќе ве предупреди.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - InverterCompressor

InverterCompressor

Сигурен, тивок и долготраен
Инвертер моторот е потивок, подолготраен и троши помалку енергија во споредба со конвенционалниот мотор. Подобро и побрзо се прилагодува на температурните промени во фрижидерот, на пример кога се отвора вратата, што значи дека температурните флуктуации се намалуваат и дека условите за складирање на храната се многу подобри.
Повеќе
Затвори

XtraSpace

Практични и пространи
Ефикасниот дизајн на внатрешноста обезбедува доволно простор за голема количина на храна, што ќе ви заштеди време за често одење во продавница. Храната лесно може да се нареди на стаклените полици, во големите фиоки или на полиците на вратата, така што секогаш можете да видите што сé е достапно и на тој начин помалку ќе фрлате храна.

Погледнете ги сите карактеристики

кликни
прошири
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice