NoFrost фрижидери и замрзнувачи - Gorenje
затвори
...

NoFrost фрижидери и замрзнувачи

NRK612ST NRK612ST Самостоен комбиниран фрижидер 55.490,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK612ORAW
NRK612ORAB
NRK612ORA Самостоен комбиниран фрижидер 48.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRS9181MX NRS9181MX Самостоен комбиниран фрижидер 46.990,00 ден 42.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 566 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 91 × 178,6 × 64,3 cm
NRC6193SXL5 NRC6193SXL5 ново! А+++ / ConvertActive / Inverter Самостоен комбиниран фрижидер 39.990,00 ден Енергетска класа: А+++ Бруто капацитет: 354 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 66,3 cm
NRK6192CLI NRK6192CLI Самостоен комбиниран фрижидер 35.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 320 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
NRKI2181E1 NRKI2181E1 Вграден комбиниран фрижидер - интегриран 30.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 269 l Тип на апарат: Вграден интегриран NoFrost DualAdvance Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
NRK6202AXL4 NRK6202AXL4 Самостоен комбиниран фрижидер 31.990,00 ден 27.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 353 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 59,2 cm
NRK6192ABK4 NRK6192ABK4 Самостоен комбиниран фрижидер 31.590,00 ден 25.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 320 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
NRK6192AC4 NRK6192AC4 Самостоен комбиниран фрижидер 31.590,00 ден 25.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 320 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
NRK6192AR4 NRK6192AR4 Самостоен комбиниран фрижидер 31.590,00 ден 25.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 320 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
FN6191DHW FN6191DHW Вертикален замрзнувач 27.990,00 ден 24.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 277 l Тип на апарат: Самостоен NoFrost Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6192AXL4 NRK6192AXL4 Самостоен комбиниран фрижидер 29.490,00 ден 24.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 320 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
NRK6192AW4 NRK6192AW4 Самостоен комбиниран фрижидер 26.990,00 ден 22.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 320 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
NRK6191ES4 NRK6191ES4 Самостоен комбиниран фрижидер 24.990,00 ден 21.490,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 320 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
NRK6191EW4 NRK6191EW4 Самостоен комбиниран фрижидер 23.990,00 ден 20.490,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 320 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59,2 cm
ONRK193BK ONRK193BK Самостоен комбиниран фрижидер Енергетска класа: А+++ Бруто капацитет: 334 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 194 × 66,9 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice