Замрзнувачи - Gorenje
затвори
...

Замрзнувачи

Тип:
Посебни карактеристики:
FN6191DHX
FN6191DHW
FN6191DH Вертикален замрзнувач од 27.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 277 l Тип на апарат: Самостоен NoFrost Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
F6181AX F6181AX Вертикален замрзнувач 25.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 309 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 180 × 64 cm
F6181AW F6181AW Вертикален замрзнувач 24.790,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 309 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 180 × 64 cm
FIU6092AW FIU6092AW 20.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 96 l Тип на апарат: Под пулт интегриран Димензии (ШxВxД): 59,6 × 82 × 54,5 cm
F6245W F6245W Вертикален замрзнувач 18.990,00 ден Енергетска класа: А Бруто капацитет: 238 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm
FH400W FH400W Хоризонтален замрзнувач 16.790,00 ден Енергетска класа: А Бруто капацитет: 400 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 130 × 85 × 70 cm
FH330W FH330W Хоризонтален замрзнувач 15.790,00 ден Енергетска класа: А Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 110 × 85 × 70 cm
FI4091E1 FI4091E1 Вертикален замрзнувач за вградување 14.690,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 98 l Тип на апарат: Вграден интегриран Димензии (ШxВxД): 54 × 87,5 × 54,5 cm
FH211AW FH211AW Хоризонтален замрзнувач 14.590,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 194 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 89,1 × 84,2 × 55,7 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice