Витрини за вино - Gorenje
затвори
...

Витрини за вино

XWC660E XWC660E Витрина за вино 54.990,00 ден Бруто капацитет: 156 l Тип на апарат: Подпултен Димензии (ШxВxД): 60 × 87 × 60 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice