Вградни фрижидери - Gorenje
затвори
...

Вградни фрижидери

Дизајнерска линија:
Посебни карактеристики:
NRKI4181E1 NRKI4181E1 Вграден комбиниран фрижидер - интегриран 30.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 269 l Тип на апарат: Вграден интегриран NoFrost DualAdvance Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
RKI5182E1 RKI5182E1 Вграден комбиниран фрижидер - интегриран 29.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 263 l Тип на апарат: Вграден интегриран Димензии (ШxВxД): 55,5 × 177,2 × 54,5 cm
RBI4181E1 RBI4181E1 Вграден фрижидер - интегриран 23.690,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 288 l Тип на апарат: Вграден интегриран Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
RI4181E1 RI4181E1 Вграден фрижидер - интегриран 22.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 305 l Тип на апарат: Вграден интегриран Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
RKI4181E1 RKI4181E1 Вграден комбиниран фрижидер - интегриран 22.190,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 263 l Тип на апарат: Вграден интегриран Димензии (ШxВxД): 54 × 177,2 × 54,5 cm
FIU6092AW FIU6092AW 20.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 96 l Тип на апарат: Под пулт интегриран Димензии (ШxВxД): 59,6 × 82 × 54,5 cm
RBIU6092AW RBIU6092AW Вграден подпултен фрижидер - интегриран 20.490,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 130 l Тип на апарат: Под пулт интегриран Димензии (ШxВxД): 59,6 × 82 × 54,5 cm
RIU6092AW RIU6092AW Вграден подпултен фрижидер - интегриран 19.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 144 l Тип на апарат: Под пулт интегриран Димензии (ШxВxД): 59,6 × 82 × 54,5 cm
RBI4121E1 RBI4121E1 Вграден фрижидер - интегриран 18.850,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 186 l Тип на апарат: Вграден интегриран Димензии (ШxВxД): 54 × 122,5 × 54,5 cm
RI4121E1 RI4121E1 Вграден фрижидер - интегриран 16.490,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 202 l Тип на апарат: Вграден интегриран Димензии (ШxВxД): 54 × 122,5 × 54,5 cm
RBI4091E1 RBI4091E1 Вграден фрижидер - интегриран 14.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 118 l Тип на апарат: Вграден интегриран Димензии (ШxВxД): 54 × 87,5 × 54,5 cm
FI4091E1 FI4091E1 Вертикален замрзнувач за вградување 14.690,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 98 l Тип на апарат: Вграден интегриран Димензии (ШxВxД): 54 × 87,5 × 54,5 cm
RI4091E1 RI4091E1 Вграден фрижидер - интегриран 13.190,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 133 l Тип на апарат: Вграден интегриран Димензии (ШxВxД): 54 × 87,5 × 54,5 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice