Side by side - Gorenje
затвори
...

Side by side

NRS9181VXB NRS9181VXB Side by side 69.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 605 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Димензии (ШxВxД): 91 × 179,3 × 68,7 cm
NRS9181BBK NRS9181BBK Side by side 67.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 622 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm
NRS9182MB NRS9182MB Side by side 56.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 566 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Димензии (ШxВxД): 91 × 178,6 × 64,3 cm
NRS9181MX NRS9181MX Side by side 46.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 566 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Димензии (ШxВxД): 91 × 178,6 × 64,3 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice