Самостоен комбиниран фрижидер NRK621CLI - Gorenje
NRK621CLI Самостоен комбиниран фрижидер
35.990,00 ден

Самостоен комбиниран фрижидер NRK621CLI

Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
35.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

AdaptTech технологија

Ја следи фреквенцијата на отворање на вратата
Честото отворање на вратата на ладилникот предизвикува ненадејно зголемување на температурата. Така, храната е подложена на термален шок и како резултат на тоа таа може побрзо да се расипе. Револуционерната AdaptTech технологија ја следи фреквенцијата на отворање на вратата во текот на првата недела од употреба на ладилникот. Кога системот ќе почувствува дека вратата на ладилникот се отвора почесто, тој автоматски прво ја снижува температурата за 1 до 2°С пред моментот на отворање со цел да се постигне постојана оптимална температура и да се заштити храната од расипување.
Повеќе
Затвори

IonAir со MultiFlow 360° функција

Предности од природниот процес на јонизација
IonAir системот со MultiFlow 360° функцијата го прочистуваат воздухот во ладилникот и ја одржуваат свежината на храната преку природниот процес на јонизација. Негативно наелектризираните јони што се создаваат во внатрешноста на апаратот ја освежуваат атмосферата и помагаат во создавањето идеална средина за складирање на храната. Циркулирањето на јонизираниот воздух е овозможено со системот MultiFlow 360° кој внесува свеж воздух со помош на 14 вентилациски отвори за да се одржи константна температура во секоја полица.
Повеќе
Затвори

NoFrost Plus технологија

Спречува насобирање на лед
NoFrost Plus технологијата е докажана како најдобар систем за ладење на пазарот со оглед на тоа дека таа ефикасно спречува насобирање на лед во внатрешната преграда на замрзнувачот. Со оглед на тоа дека таа нуди многу повеќе од стандардните модели на NoFrost, ја нарековме NoFrostPlus. Во делот за ладење на фрижидерот Classico, овој систем е дополнително надграден со IonAir MultiFlow 360° системот за создавање оптимални услови за складирање на храната.
Повеќе
Затвори

FreshZone фиока

Ја задржува свежината, аромата и бојата двапати подолго
FreshZone фиоката која е лоцирана на дното од просторот на ладилникот, претставува најладниот дел. Специјалниот вентилатор ја одржува температурата на околу 3°С. Тука, храната добро се чувствува и ги задржува свежината, аромата и бојата двапати подолго од вообичаено.

Технички карактеристики

Енергетска класа: A+

Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm

Отвoрање на врата: Десно отворање на вратата

Врата: Метална врата

Боја: Слонова коска

Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm

Климатска класа: N, ST, T

1 компресор

Вкупен бруто/нето капацитет: 363 / 339 l

Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 265 / 254 l

Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 98 / 85 l

Капацитет на замрзнување: 5 kg/24h

Издржливост при прекин на електрична енергија: 18 h

Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

Аларм за отворена врата

Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал

CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста

IonAir со Multiflow 360° функција

Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)

NoFrost Plus

Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

ЛЕД осветлување на кровот

5 стаклени полици

Држач за шишиња

Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач

Полици на вратата на ладилникот: 3 SimpleSlide полици прилагодливи по висина

Број на полици за сирење и путер: 1 MultiBox сад за путер и сирење

FreshZone фиока

XXL SpaceBox фиока

Простор за замрзнување: 3 фиоки

2 стаклени полици

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,85 kWh

Бучност: 42 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 206 × 75 cm

Нето тежина на апаратот: 72 kg

Бруто тежина на апаратот: 75,5 kg

Приклучна моќ: 120 W

Осигурувач: 10 A

Код: 467067

EAN Код: 3838942078316

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice