Самостојни фрижидери - Gorenje
затвори
...

Самостојни фрижидери

Дизајнерска линија:
Посебни карактеристики:
OBRB153BL
OBRB153R
OBRB153 Самостоен ладилник 79.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: А+++ Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm
ONRK193CO
ONRK193C
ONRK193BK
ONRK193R
ONRK193 Самостоен комбиниран фрижидер 58.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: А+++ Бруто капацитет: 334 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 194 × 66,9 cm
NRK612ST NRK612ST Самостоен комбиниран фрижидер 55.490,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK612ORAW
NRK612ORAB
NRK612ORAB-L
NRK612ORAW-L
NRK612ORA Самостоен комбиниран фрижидер од 48.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
ORK192RD
ORK192BK
ORK192R
ORK192C
ORK192RD-L
ORK192BL-L
ORK192BL
ORK192CR
ORK192OL
ORK192 Самостоен комбиниран фрижидер 43.490,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 194 × 66,9 cm
RF60309OC
RF60309OR
RF60309OX
RF60309 Комбиниран фрижидер со горна комора од 38.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 296 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 173,4 × 64 cm
NRK6193TX NRK6193TX Самостоен комбиниран фрижидер 44.990,00 ден 35.990,00 ден Енергетска класа: А+++ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK621CLI NRK621CLI Самостоен комбиниран фрижидер 35.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
ORB153BL
ORB153BK
ORB153 Самостоен ладилник 35.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: А+++ Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm
NRC6192TX NRC6192TX Самостоен комбиниран фрижидер 37.990,00 ден 31.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6192MBK
NRK6192MC
NRK6192M Самостоен комбиниран фрижидер 31.590,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK611SYB4 NRK611SYB4 Самостоен комбиниран фрижидер 28.590,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6202MX4 NRK6202MX4 Самостоен комбиниран фрижидер 32.990,00 ден 27.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK611SYW4 NRK611SYW4 Самостоен комбиниран фрижидер 27.890,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK61JSY2W NRK61JSY2W Самостоен комбиниран фрижидер 27.890,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6201MW4 NRK6201MW4 Самостоен комбиниран фрижидер 30.990,00 ден 26.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 363 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK6191TX NRK6191TX Самостоен комбиниран фрижидер 32.490,00 ден 25.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK621PS4 RK621PS4 Самостоен комбиниран фрижидер 25.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 354 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
RK621PW4 RK621PW4 Самостоен комбиниран фрижидер 25.490,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 354 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 200 × 64 cm
NRK6191TW NRK6191TW Самостоен комбиниран фрижидер 30.490,00 ден 24.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 329 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK611SYB4 RK611SYB4 наскоро! Самостоен комбиниран фрижидер 24.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6192EC
RK6192ERD
RK6192E Самостоен комбиниран фрижидер 24.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
R6191DX
R6191DW
R6191D Самостоен ладилник од 22.990,00 ден Достапно во: Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 370 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK61FSY2W RK61FSY2W Самостоен комбиниран фрижидер 23.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK6191CX NRK6191CX Самостоен комбиниран фрижидер 26.490,00 ден 22.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK6192AX4 RK6192AX4 Самостоен комбиниран фрижидер 25.490,00 ден 22.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK611PS4 NRK611PS4 Самостоен комбиниран фрижидер 26.490,00 ден 22.490,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
NRK611PW4 NRK611PW4 Самостоен комбиниран фрижидер 24.490,00 ден 21.490,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK611PS4 RK611PS4 Самостоен комбиниран фрижидер 23.990,00 ден 19.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK612PW4 RK612PW4 Самостоен комбиниран фрижидер 19.990,00 ден Енергетска класа: A++ Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RK611PW4 RK611PW4 Самостоен комбиниран фрижидер 21.990,00 ден 18.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
RF6275W RF6275W Комбиниран фрижидер со горна комора 16.490,00 ден Енергетска класа: А Бруто капацитет: 259 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm
R6295W R6295W Самостоен ладилник 15.390,00 ден Енергетска класа: А Бруто капацитет: 285 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm
RF4141ANW RF4141ANW Комбиниран фрижидер со горна комора 13.490,00 ден 11.990,00 ден Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 210 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 55 × 143 × 55 cm
RB6151AW RB6151AW Самостоен ладилник Енергетска класа: A+ Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Димензии (ШxВxД): 60 × 145 × 64 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice