GardenFresh наградна игра - Gorenje
затвори
...
Голема наградна игра01.09.-31.10.2020 година
1

Големата наградна игра „GardenFresh by Gorenje“ заврши на 31.10.2020 година.

Ви благодариме на сите што учествувавте.

Им честитаме на среќните добитници и веруваме дека ќе одберат апарати кои долго време ќе бидат нивни помошници!

Имињата на добитниците можете да ги видите во документот подолу.

- 1 награда во вредност од 30.000 денари

Teuta Useini Avdi

Продажно место: Aerodrom

- 3 награди во вредност од 10.000 денари

СЕДАТ ЛИМАНОВ         

Продажно место: ЕЛЕКТРОМЕХАНИКА РАДОВИШ

GORAN DIMEVSKI

Продажно место: gorenje studio

Daniela Sekuloska 

Продажно место: Gorenje Studio bulevar Vidoe Smilevski Bato 2b Skopje

- 5 награди во вредност од 5.000 денари

Марија Липтова

Продажно место: Ново Лисиче

Нуредин Јашари

Продажно место: Култ Куманово

Дејан Арсовски

Продажно место: Култ Куманово

Toni jakimovski 

Продажно место: ALFI BI KOMPANI.DOOEL-ALFI TEHNO CENTAR KUMANOVO

Новак Вучевски

Продажно место: Тања 2000 КОМ ДООЕЛ

- 10 награди во вредност од 1.500 денари

Александра Алексовска

Продажно место: Горење студио

Stefan Jordanovski

Продажно место: Gorenje studio Aerodrom

Лазар Банов

Продажно место: Карпош

Нада Велковска

Продажно место: Техномаркет Аеродром Скопје

Максим Новаковиќ

Продажно место: ДАНИТА-НИК Д.О.О.Е.Л.

boban apostolski

Продажно место: setec

Ненад   Николовски

Продажно место: Агротехна

Marija Atovska

Продажно место: Skopje Alfi Bi Kompani podr.105

Mila Cvetkovska

Продажно место: Студио Н.Лисиче

Nikolina Simeska Cvejoska

Продажно место: Cakun KomercDOOEL Kuzman Josifoski2-1

Ги очекуваме добитниците најдоцна до 19.11.2020 година до 12.00, да го потврдат приемот на наградата на е-маил адресата gorenje@gorenje.com.mk и да ја преземат наградата заклучно со 31.12.2020 година.

GardenFresh комбинирани фрижидери. Вистинскиот за тебе.

Покрај можноста да освоите вредни награди, фрижидерите од Gorenje се исто така неопходен сојузник за вашето поедноставно секојдневие. Изборот на нов фрижидер е голем чекор. Потребен ви е вистинскиот, кој долго време ќе ја одржи храната свежа и ќе се прилагоди на сите ваши потреби. Со напредните функции кои ќе осигурат свежина и кои ги следат вашите потреби, GardenFresh е вистинскиот избор.
 
 • AdaptTech - ја прилагодува температурата според вашите навики и ја продолжува свежината на храната
 • IonAir со MultiFlow 360° - јонизиран воздух кој ги отстранува несаканите мириси и ја одржува храната во совршена состојба
 • Convert FreshZone - оваа корисна фиока лесно се трансформира од фиока за риба и месо во фиока за овошје и зеленчук, така што овошјето и зеленчукот остануваат свежи.
 • Посетете не
  Facebook
  YouTube
  Споделете
  Facebook
  Бидете информирани
  RSS
  Prijava na novice