GardenFresh - Gorenje
затвори
...
Вистинскиот за тебеGardenFresh комбинирани фрижидери
1

Изборот на нов фрижидер е голем чекор. Потребен ви е вистинскиот, кој долго време ќе ја одржи храната свежа и ќе се прилагоди на сите ваши потреби. Со напредните функции кои ќе осигурат свежина и кои ги следат вашите потреби, GardenFresh е вистинскиот избор.

  • AdaptTech - ја прилагодува температурата според вашите навики и ја продолжува свежината на храната
  • IonAir со MultiFlow 360° - јонизиран воздух кој ги отстранува несаканите мириси и ја одржува храната во совршена состојба
  • Convert FreshZone - оваа корисна фиока лесно се трансформира од фиока за риба и месо во фиока за овошје и зеленчук, така што овошјето и зеленчукот остануваат свежи.

Погледнете ги сите модели на GardenFresh комбинирани фрижидери

Свежината прилагодена токму за вас

_products/features/icon - IonAir со MultiFlow 360°

IonAir со MultiFlow 360°

Идеална микро клима на секоја полица
IonAir создава негативно наелектризирани јони во внатрешноста на апаратот, кои рамномерно се распоредуваат низ целиот фрижидер благодарение на новиот систем MultiFlow 360°. Воздухот збогатен со овие јони го задржува вкусот и ги отстранува непријатните миризби.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - ConvertActive

ConvertActive

Големата забава може да почне
Со ConvertActive доволно е да притиснете копче и да го претворите замрзнувачот во ладилник или во голема ZeroZone-а, што ќе ви овозможи повеќе простор за чување закуски или пијалаци.
_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Комбиниран фрижидер што ги препознава вашите навики
Овој паметен систем е развиен за да одржува постојана температура во фрижидерот без разлика колку често ја отворате вратата на фрижидерот. Ладилникот постојано следи како го користите и ја управува температурата, со цел да спречи покачување на температурата за да се осигури дека храната останува свежа и за да се намали потрошувачката на енергија.
Повеќе
Затвори

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДРУГИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

кликни
прошири
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice