Вграден аспиратор за под елемент WHU529EW/S - Gorenje
затвори
...
WHU529EW/S Вграден аспиратор за под елемент
3.090,00 ден

Вграден аспиратор за под елемент WHU529EW/S

Код: 733060 Аспиратор за под елемент Максимална бучавост: 64 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 194 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 49,6 × 12,5 × 46,8 cm
3.090,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Аспиратор со проточно функционирање

Аспираторите со проточно функционирање го вовлекуваат заситениот воздух со пареа и мириси во филтер, и потоа прочистениот воздух го враќаат во кујната. Во овој случај, воздухот се прочистува во јагленов филтер кој ги отстранува мирисите и прочистениот воздух е рециркулиран назад во кујната.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Аспиратор за под елемент

Издувно и проточно

Енергетска класа: B

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло

Боја на куќиште/декоративен оџак: Бела

Енергетска класа на осветлувањето: B

Енергетска класа на филтерот за маснотии: C

Енергетска класа на проток на воздух: E

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 194 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 53 m³/h

Пречник на одводното црево: 12 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 95 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 156 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 194 m³/h

Механичко управување

Број на степени на вентилаторот: 3

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 1

Моќност на осветлување: 4 W

Филтер за маснотии: Синтетички филтер за маснотии (не се мие)

Јаглен филтер: 784407

Број на филтри: 1

Филтер за маснотии кој се мие

Број на мотори: 1

Максимална бучавост: 64 dB(A)re1pW

Висина: 125 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 27,2 kWh

Димензии (ШxВxД): 49,6 × 12,5 × 46,8 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 54,6 × 17,8 × 52,4 cm

Нето тежина на апаратот: 4,3 kg

Бруто тежина на апаратот: 4,91 kg

Приклучна моќ: 49 W

Осигурувач: 10 A

Код: 733060

EAN Код: 3838782171918

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice