Декоративен ѕиден аспиратор WHT941ST - Gorenje
WHT941ST Декоративен ѕиден аспиратор
38.990,00 ден

Декоративен ѕиден аспираторWHT941ST

Код: 498349 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 61 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 475 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 657 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 755 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Starck Димензии (ШxВxД): 90 × 6,5 × 50 cm
38.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - ЛЕД-осветлување (LedLight)

ЛЕД-осветлување (LedLight)

Гответе под совршена светлина
ЛЕД осветлувањето обезбедува одлично и ефикасно осветлување врз вградната плоча и претставува важен естетски и функционален елемент во кујната. Трае 30 пати подолго од стандардното осветлување и заштедува 10 пати повеќе енергија.
_products/features/icon - P.A. S. систем

P.A. S. систем

Слушајте го само она што сакате да го слушнете
Иновативниот систем на периметрија не само што го вовлекува воздухот низ централниот дел, туку вовлекува и по надворешните рабови. Со ова се намалува потрошувачката на електрична енергија и нивото на бучава. Како резултат на тоа, вовлекувањето на воздухот е значајно поефикасно.
_products/features/icon - Тајмер и освежување

Тајмер и освежување

Секогаш свежо и прецизно
Специјалните предности на новите аспиратори од Gorenje вклучуваат автоматско палење (на 10, 20 или 30 минути) и функција за освежување која се активира на секој час и го освежува воздухот 5 минути.

Слој без отпечатоци (TouchFree-слој)

Секогаш јасен преглед на тоа кој сте вие
Сите површини, направени од неʼрѓосувачки челик, се обложени со специјален TouchFree слој кој не дозволува да се познаваат отпечатоците од прстите, оставајќи ја површината секогаш сјајна и полесна за чистење.

AdaptTech технологија

За да се фокусирате на готвењето
Кога аспираторот е во автоматски режим на работа, специјалниот сензор ги препознава нивото на нечистотија во воздухот, пареата, влажноста и гасовите и работи во согласност со нив. Моќта на работа на аспираторот автоматски се приспособува или по потреба се исклучува.

Технички карактеристики

Самостоен ѕиден кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Енергетска класа: B

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Не'рѓосувачки челик и стакло / Инокс

Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс

Енергетска класа на осветлувањето: E

Енергетска класа на филтерот за маснотии: A

Енергетска класа на проток на воздух: A

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 475 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 385 m³/h

Пречник на одводното црево: 15 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 250 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 339 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 475 m³/h

Автоматска работа на вентилаторот (AdaptTech)

Електронско управување

Управување: Контроли на допир

Тајмер

Број на степени на вентилаторот: 3

Инокс отпорен на отпечатоци од прсти

Константна вентилација ReFresh

Тип на осветлување: ЛЕД лента

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 2

Функција за прочистување на воздухот

Моќност на осветлување: 10 W

Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 657 m3/h

Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 755 m³/h

Периметрично вовлекување на воздухот

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии

Индикатор за замастен филтер за маснотии

Јаглен филтер: 180177

Код на рециркулирачкиот сет: 367702

Филтер за маснотии кој се мие

Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор

Број на мотори: 1

Број на PowerBoost функции: 2

Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm

Максимална бучавост: 61 dB(A)re1pW

Висина: 65 mm

Минимална висина на декоративниот оџак: 650 mm

Максимална висина на декоративниот оџак: 960 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 60 kWh

Димензии (ШxВxД): 90 × 6,5 × 50 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 100 × 51 × 57 cm

Нето тежина на апаратот: 24 kg

Бруто тежина на апаратот: 28 kg

Приклучна моќ: 288 W

Осигурувач: 10 A

Код: 498349

EAN Код: 3838942049262

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice