Декоративен ѕиден аспиратор WHI641ST - Gorenje
затвори
...
WHI641ST Декоративен ѕиден аспиратор
34.990,00 ден

Декоративен ѕиден аспиратор WHI641ST

Код: 498345 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 59 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 508 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 663 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 732 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Starck Димензии (ШxВxД): 60 × 45 × 47 cm
34.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - ЛЕД-осветлување (LedLight)

ЛЕД-осветлување (LedLight)

Гответе под совршена светлина
ЛЕД осветлувањето обезбедува одлично и ефикасно осветлување врз вградната плоча и претставува важен естетски и функционален елемент во кујната. Трае 30 пати подолго од стандардното осветлување и заштедува 10 пати повеќе енергија.
_products/features/icon - P.A. S. систем

P.A. S. систем

Слушајте го само она што сакате да го слушнете
Иновативниот систем на периметрија не само што го вовлекува воздухот низ централниот дел, туку вовлекува и по надворешните рабови. Со ова се намалува потрошувачката на електрична енергија и нивото на бучава. Како резултат на тоа, вовлекувањето на воздухот е значајно поефикасно.
_products/features/icon - Тајмер и освежување

Тајмер и освежување

Секогаш свежо и прецизно
Специјалните предности на новите аспиратори од Gorenje вклучуваат автоматско палење (на 10, 20 или 30 минути) и функција за освежување која се активира на секој час и го освежува воздухот 5 минути.

Слој без отпечатоци (TouchFree-слој)

Секогаш јасен преглед на тоа кој сте вие
Сите површини, направени од неʼрѓосувачки челик, се обложени со специјален TouchFree слој кој не дозволува да се познаваат отпечатоците од прстите, оставајќи ја површината секогаш сјајна и полесна за чистење.

AdaptTech технологија

За да се фокусирате на готвењето
Кога аспираторот е во автоматски режим на работа, специјалниот сензор ги препознава нивото на нечистотија во воздухот, пареата, влажноста и гасовите и работи во согласност со нив. Моќта на работа на аспираторот автоматски се приспособува или по потреба се исклучува.

Технички карактеристики

Самостоен ѕиден кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Енергетска класа: B

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Не'рѓосувачки челик и стакло / Инокс

Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс

Енергетска класа на осветлувањето: E

Енергетска класа на филтерот за маснотии: A

Енергетска класа на проток на воздух: A

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 508 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 485 m³/h

Пречник на одводното црево: 15 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 250 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 364 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 508 m³/h

Автоматска работа на вентилаторот (AdaptTech)

Електронско управување

Управување: Контроли на допир

Тајмер

Број на степени на вентилаторот: 3

Инокс отпорен на отпечатоци од прсти

Константна вентилација (ReFresh функција)

Тип на осветлување: ЛЕД лента

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 1

Функција за прочистување на воздухот

Моќност на осветлување: 6 W

Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 663 m3/h

Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 732 m³/h

Периметрично вовлекување на воздухот

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии

Индикатор за замастен филтер за маснотии

Јаглен филтер: 182183

Код на рециркулирачкиот сет: 525362

Филтер за маснотии кој се мие

Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор

Број на мотори: 1

Број на PowerBoost функции: 2

Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm

Максимална бучавост: 59 dB(A)re1pW

Висина: 450 mm

Минимална висина на декоративниот оџак: 995 mm

Максимална висина на декоративниот оџак: 1.275 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 50,8 kWh

Димензии (ШxВxД): 60 × 45 × 47 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 80,3 × 60,2 × 79,2 cm

Нето тежина на апаратот: 26 kg

Бруто тежина на апаратот: 31,9 kg

Приклучна моќ: 284 W

Осигурувач: 10 A

Код: 498345

EAN Код: 3838942049224

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice