WHC629E4X - Gorenje
затвори
...
WHC629E4X
6.990,00 ден

WHC629E4X

Код: 738849 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 450 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 16,6 × 45 cm
6.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
Достапно онлајн
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - ЛЕД-осветлување (LedLight)

ЛЕД-осветлување (LedLight)

Најновите модели на аспиратори се опремени со LED осветлување за да се овозможи одличен преглед над плочата за готвење и околниот простор. Вградените LED диоди се високо-ефикасни споредбено со останатите сијалици и овозможуваат подобро освелување кое е поблиско до природното осветлување, со минимална потрошувачка на енергија, додека нивниот животен век е до три пати подолг. Паметно поставените LED сијалички овозможуваат оптимално осветлување на плочата за готвење и претставуваат важен естетски и функционален елемент во кујната.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - Аспиратор со проточно функционирање

Аспиратор со проточно функционирање

Аспираторите со проточно функционирање го вовлекуваат заситениот воздух со пареа и мириси во филтер, и потоа прочистениот воздух го враќаат во кујната. Во овој случај, воздухот се прочистува во јагленов филтер кој ги отстранува мирисите и прочистениот воздух е рециркулиран назад во кујната.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - Ниво на бучава

Ниво на бучава

Поголема моќност со помалку бучава
Во денешните домови, кујната е централна просторија, па затоа повеќе внимание се посветува на нивото на бучава предизвикано од работата на кујнскиот аспиратор. Во последните неколку години, капацитетот на кујнските аспиратори значително се зголеми, така што ние користиме звучно изолирани материјали во повеќето кујнски аспиратори.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Самостоен ѕиден кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Енергетска класа: B

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс

Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс

Енергетска класа на осветлувањето: A

Енергетска класа на филтерот за маснотии: B

Енергетска класа на проток на воздух: C

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 450 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 305 m³/h

Пречник на одводното црево: 15 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 242 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 354 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 450 m³/h

Механичко управување

Управување: Копче

Број на степени на вентилаторот: 3

Тип на осветлување: LED

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 1

Моќност на осветлување: 2 W

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии

Број на филтри: 2

Филтер за маснотии кој се мие

Tип на мотор: Кондензаторски мотор

Број на мотори: 1

Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm

Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW

Висина: 166 mm

Минимална висина на декоративниот оџак: 330 mm

Максимална висина на декоративниот оџак: 630 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 38,2 kWh

Димензии (ШxВxД): 60 × 16,6 × 45 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65 × 25 × 50 cm

Нето тежина на апаратот: 6,6 kg

Бруто тежина на апаратот: 8,37 kg

Приклучна моќ: 112 W

Код: 738849

EAN Код: 3838782523991

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции