Островски аспиратор IHGC963ORAB - Gorenje
затвори
...
IHGC963ORAB Островски аспиратор
37.990,00 ден

Островски аспиратор IHGC963ORAB

Код: 728156 Самостоен проточен кујнски аспиратор Управување: Управување со допир на метал Максимална бучавост: 64 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 550 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 625 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 675 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Ora-Ito 2 Димензии (ШxВxД): 90 × 56 × 60 cm
37.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

За да можете да се фокусирате на претставата
Аспираторот го препознава нивото на нечистотија во воздухот и автоматски ја прилагодува брзината на вентилаторот или дури и целосно запира кога повеќе не е потребно. А вие можете да го свртите целото внимание кон својот прекрасен оброк.
_products/features/icon - Тајмер и освежување

Тајмер и освежување

Секогаш свежо и прецизно
Аспираторот може автоматски да се вклучи на 10, 20 или 30 минути. Функција за освежување се активира на секој час и го освежува воздухот 5 минути.

Технички карактеристики

Самостоен проточен кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Енергетска класа: B

Енергетска класа на осветлувањето: D

Енергетска класа на филтерот за маснотии: A

Енергетска класа на проток на воздух: B

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 550 m³/h

Пречник на одводното црево: 15 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 298 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 439 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 550 m³/h

Автоматска работа на вентилаторот (AdaptTech)

Електронско управување

Управување: Управување со допир на метал

Тајмер

Број на степени на вентилаторот: 3

Инокс отпорен на отпечатоци од прсти

Константна вентилација (ReFresh функција)

SmartCurve стакло

Тип на осветлување: ЛЕД лента

Намалување на интензитетот на осветлувањето (Dimmer функција)

Осветлување: 2

Моќност на осветлување: 13 W

Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 625 m3/h

Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 675 m³/h

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена

Индикатор за замастен филтер за маснотии

Јаглен филтер: 530411

Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор

Број на мотори: 1

Број на PowerBoost функции: 2

Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm

Максимална бучавост: 64 dB(A)re1pW

Висина: 560 mm

Минимална висина на декоративниот оџак: 285 mm

Максимална висина на декоративниот оџак: 510 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 66,1 kWh

Димензии (ШxВxД): 90 × 56 × 60 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 104,5 × 84 × 69,2 cm

Нето тежина на апаратот: 28,1 kg

Бруто тежина на апаратот: 36,4 kg

Приклучна моќ: 273 W

Осигурувач: 10 A

Код: 728156

EAN Код: 3838782027468

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice