Вграден аспиратор за под елемент DU511W - Gorenje
DU511W Вграден аспиратор за под елемент
3.190,00 ден

Вграден аспиратор за под елементDU511W

Код: 106267 Аспиратор за под елемент Управување: Копче Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 208 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Димензии (ШxВxД): 49,9 × 13,2 × 51 cm
3.190,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - ЛЕД-осветлување (LedLight)

ЛЕД-осветлување (LedLight)

Најновите модели на аспиратори се опремени со LED осветлување за да се овозможи одличен преглед над плочата за готвење и околниот простор. Вградените LED диоди се високо-ефикасни споредбено со останатите сијалици и овозможуваат подобро освелување кое е поблиско до природното осветлување, со минимална потрошувачка на енергија, додека нивниот животен век е до три пати подолг. Паметно поставените LED сијалички овозможуваат оптимално осветлување на плочата за готвење и претставуваат важен естетски и функционален елемент во кујната.
Повеќе
Затвори

Аспиратор со проточно функционирање

Аспираторите со проточно функционирање го вовлекуваат заситениот воздух со пареа и мириси во филтер, и потоа прочистениот воздух го враќаат во кујната. Во овој случај, воздухот се прочистува во јагленов филтер кој ги отстранува мирисите и прочистениот воздух е рециркулиран назад во кујната.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Аспиратор за под елемент

Издувно и проточно

Енергетска класа: D

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло

Боја на куќиште/декоративен оџак: Бела

Енергетска класа на осветлувањето: B

Енергетска класа на филтерот за маснотии: B

Енергетска класа на проток на воздух: F

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 208 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 74 m³/h

Пречник на одводното црево: 12,5 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 95 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 208 m³/h

Механичко управување

Управување: Копче

Број на степени на вентилаторот: 3

Тип на осветлување: LED

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 1

Моќност на осветлување: 3 W

Филтер за маснотии: Синтетички филтер за маснотии (не се мие)

Јаглен филтер: 264308

Број на мотори: 1

Клапна за неповратен проток на воздухот: 125 mm

Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW

Висина: 132 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 60,7 kWh

Димензии (ШxВxД): 49,9 × 13,2 × 51 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 55,5 × 15 × 52 cm

Нето тежина на апаратот: 5,4 kg

Бруто тежина на апаратот: 5,9 kg

Приклучна моќ: 128 W

Осигурувач: 10 A

Код: 106267

EAN Код: 3838942214035

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice