Телескопски вградлив аспиратор DF6315X - Gorenje
DF6315X Телескопски вградлив аспиратор
4.250,00 ден

Телескопски вградлив аспираторDF6315X

Код: 406155 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 57 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 240 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Димензии (ШxВxД): 59,8 × 18 × 30,2 cm
4.250,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - ЛЕД-осветлување (LedLight)

ЛЕД-осветлување (LedLight)

Најновите модели на аспиратори се опремени со LED осветлување за да се овозможи одличен преглед над плочата за готвење и околниот простор. Вградените LED диоди се високо-ефикасни споредбено со останатите сијалици и овозможуваат подобро освелување кое е поблиско до природното осветлување, со минимална потрошувачка на енергија, додека нивниот животен век е до три пати подолг. Паметно поставените LED сијалички овозможуваат оптимално осветлување на плочата за готвење и претставуваат важен естетски и функционален елемент во кујната.
Повеќе
Затвори

Аспиратор со проточно функционирање

Аспираторите со проточно функционирање го вовлекуваат заситениот воздух со пареа и мириси во филтер, и потоа прочистениот воздух го враќаат во кујната. Во овој случај, воздухот се прочистува во јагленов филтер кој ги отстранува мирисите и прочистениот воздух е рециркулиран назад во кујната.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Вграден кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Енергетска класа: D

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс

Боја на куќиште/декоративен оџак: Сива / Инокс

Енергетска класа на осветлувањето: D

Енергетска класа на филтерот за маснотии: D

Енергетска класа на проток на воздух: F

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 240 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 145 m³/h

Пречник на одводното црево: 12 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 145 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 194 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 240 m³/h

Механичко управување

Управување: Копче

Број на степени на вентилаторот: 3

Тип на осветлување: LED

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 2

Моќност на осветлување: 12 W

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии

Јаглен филтер: 416912

Филтер за маснотии кој се мие

Број на мотори: 1

Максимална бучавост: 57 dB(A)re1pW

Висина: 180 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 62,9 kWh

Димензии (ШxВxД): 59,8 × 18 × 30,2 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 24 × 35,5 cm

Нето тежина на апаратот: 6 kg

Бруто тежина на апаратот: 7,5 kg

Приклучна моќ: 156 W

Осигурувач: 10 A

Код: 406155

EAN Код: 3838942854897

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice