Телескопски вградлив аспиратор DF6116E - Gorenje
затвори
...
DF6116E Телескопски вградлив аспиратор
5.490,00 ден

Телескопски вградлив аспиратор DF6116E

Код: 185614 Телескопски вградлив аспиратор Вграден кујнски аспиратор Управување: Преклопник Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 400 m³/h Енергетска класа: E Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,8 × 17,3 × 29,5 cm
5.490,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
Достапно онлајн
+
+
+
DF6116E
Телескопски вградлив аспиратор DF6116E
=
36.470,00 ден
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - ЛЕД-осветлување (LedLight)

ЛЕД-осветлување (LedLight)

Најновите модели на аспиратори се опремени со LED осветлување за да се овозможи одличен преглед над плочата за готвење и околниот простор. Вградените LED диоди се високо-ефикасни споредбено со останатите сијалици и овозможуваат подобро освелување кое е поблиско до природното осветлување, со минимална потрошувачка на енергија, додека нивниот животен век е до три пати подолг. Паметно поставените LED сијалички овозможуваат оптимално осветлување на плочата за готвење и претставуваат важен естетски и функционален елемент во кујната.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - Аспиратор со проточно функционирање

Аспиратор со проточно функционирање

Аспираторите со проточно функционирање го вовлекуваат заситениот воздух со пареа и мириси во филтер, и потоа прочистениот воздух го враќаат во кујната. Во овој случај, воздухот се прочистува во јагленов филтер кој ги отстранува мирисите и прочистениот воздух е рециркулиран назад во кујната.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - Ниво на бучава

Ниво на бучава

Поголема моќност со помалку бучава
Во денешните домови, кујната е централна просторија, па затоа повеќе внимание се посветува на нивото на бучава предизвикано од работата на кујнскиот аспиратор. Во последните неколку години, капацитетот на кујнските аспиратори значително се зголеми, така што ние користиме звучно изолирани материјали во повеќето кујнски аспиратори.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

Вграден кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Енергетска класа: E

Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс

Боја на куќиште/декоративен оџак: Сива

Енергетска класа на осветлувањето: E

Енергетска класа на филтерот за маснотии: E

Енергетска класа на проток на воздух: F

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 400 m³/h

Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 316 m³/h

Пречник на одводното црево: 12 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 240 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 328 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 400 m³/h

Механичко управување

Управување: Преклопник

Број на степени на вентилаторот: 3

Тип на осветлување: LED

Копче за уклучување/исклучување на светлото

Осветлување: 2

Моќност на осветлување: 12 W

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии

Јаглен филтер: 646780

Број на филтри: 2

Филтер за маснотии кој се мие

Број на мотори: 2

Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW

Висина: 173 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 163,4 kWh

Димензии (ШxВxД): 59,8 × 17,3 × 29,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 39,5 × 22,5 cm

Нето тежина на апаратот: 8,3 kg

Бруто тежина на апаратот: 9,3 kg

Приклучна моќ: 250 W

Осигурувач: 10 A

Код: 185614

EAN Код: 3838942407970

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice