Модели на аспиратори - Gorenje
затвори
...

Модели на аспиратори

Дизајнерска линија:
(Аспиратор) Тип на конструкција:
Дополнителни карактеристики:
WHI941ST WHI941ST Декоративен ѕиден аспиратор 38.990,00 ден Код: 498347 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 59 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 508 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 663 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 732 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Starck Димензии (ШxВxД): 90 × 45 × 47 cm
IHGC963ORAB IHGC963ORAB Островски аспиратор 37.990,00 ден Код: 728156 Самостоен проточен кујнски аспиратор Управување: Управување со допир на метал Максимална бучавост: 64 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 550 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 625 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 675 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Ora-Ito 2 Димензии (ШxВxД): 90 × 56 × 60 cm
WHI641ST WHI641ST Декоративен ѕиден аспиратор 34.990,00 ден Код: 498345 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 59 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 508 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 663 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 732 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Starck Димензии (ШxВxД): 60 × 45 × 47 cm
IDR4545E IDR4545E Островски аспиратор 29.990,00 ден Код: 182952 Самостоен проточен кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 576 m³/h Енергетска класа: E Gorenje Димензии (ШxВxД): 39 × 90 × 39 cm
WHI643ORAB
WHI643ORAW
WHI643ORA Декоративен ѕиден аспиратор 25.990,00 ден Достапно во: Код: 728153 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 570 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 740 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje by Ora-Ito 2 Димензии (ШxВxД): 60 × 42,5 × 47 cm
DKG552-ORA-W DKG552-ORA-W Декоративен ѕиден аспиратор 30.990,00 ден 24.991,00 ден Код: 274961 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Преклопник Максимална бучавост: 69 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 625 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Gorenje Ora-Ïto Димензии (ШxВxД): 55 × 51 × 38,8 cm
IHGC933E16X IHGC933E16X Островски аспиратор 24.990,00 ден Код: 560157 Самостоен проточен кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 59 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 462 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 90 × 60,5 × 60 cm
WHI943A3XGB WHI943A3XGB Декоративен ѕиден аспиратор 24.490,00 ден Код: 679570 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 63 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 560 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 685 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 800 m³/h Енергетска класа: А Gorenje Advanced линија Димензии (ШxВxД): 89,5 × 45 × 38 cm
DVG6565KRB
DVG6565KR
DVG6565KR Декоративен ѕиден аспиратор 23.490,00 ден Достапно во: Код: 579230 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 54 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 463 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 623 m3/h Енергетска класа: D Gorenje Gorenje designed by Karim Rashid Димензии (ШxВxД): 60 × 52,3 × 44,2 cm
WHI643E6XGW WHI643E6XGW Декоративен ѕиден аспиратор 17.490,00 ден Код: 679571 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 650 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45 × 31 cm
WHI643E6XGB WHI643E6XGB Декоративен ѕиден аспиратор 17.290,00 ден Код: 679564 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 650 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45 × 38 cm
WHT6SYB WHT6SYB Декоративен ѕиден аспиратор 16.950,00 ден Код: 732385 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 650 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje Simplicity Collection 2.1 Димензии (ШxВxД): 59,8 × 4,2 × 45,6 cm
WHT6SYW WHT6SYW Декоративен ѕиден аспиратор 16.950,00 ден Код: 732387 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 650 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Gorenje Simplicity Collection 2.1 Димензии (ШxВxД): 59,8 × 4,2 × 45,6 cm
WHI623E1XGB WHI623E1XGB Декоративен ѕиден аспиратор 15.490,00 ден Код: 679562 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 560 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45 × 38 cm
DK63CLI
DK63CLB
DK63CL 13.790,00 ден Достапно во: Код: 415129 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 69 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 770 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Classico Димензии (ШxВxД): 60 × 28 × 50 cm
BHP643ORAB BHP643ORAB Телескопски вградлив аспиратор 13.290,00 ден Код: 728091 Вграден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 575 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 720 m3/h Енергетска класа: А Gorenje Gorenje by Ora-Ito 2 Димензии (ШxВxД): 60 × 31 × 31,5 cm
BHP923E13X BHP923E13X Телескопски вградлив аспиратор 10.490,00 ден Код: 514460 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 647 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 90 × 31 × 30,5 cm
BHI611AS BHI611AS Интегриран аспиратор 9.990,00 ден Код: 733221 Интегриран кујнски аспиратор Управување: Преклопник Максимална бучавост: 71 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 647 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Advanced линија Димензии (ШxВxД): 52,4 × 25,2 × 28,9 cm
BHP643S3BG BHP643S3BG Телескопски вградлив аспиратор 11.890,00 ден 9.990,00 ден Код: 514465 Вграден кујнски аспиратор Управување: Контроли на допир Максимална бучавост: 63 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 518 m³/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 1) - извлекување: 740 m3/h Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) - извлекување: 798 m³/h Енергетска класа: А Gorenje Superior линија Димензии (ШxВxД): 60 × 31 × 31,5 cm
WHT623E5X WHT623E5X Декоративен ѕиден аспиратор 9.490,00 ден Код: 679563 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 550 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,8 × 4,2 × 45 cm
WHCR623E15X WHCR623E15X 8.250,00 ден Код: 514512 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 408 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 29 × 50 cm
BHP623E13X BHP623E13X Телескопски вградлив аспиратор 7.950,00 ден Код: 514461 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 639 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 31 × 30,5 cm
WHC623E16X WHC623E16X 6.590,00 ден Код: 514495 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 62 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 505 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm
BHP623E12X BHP623E12X Телескопски вградлив аспиратор 5.990,00 ден Код: 514446 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 71 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 368 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,5 cm
WHC623E14X WHC623E14X 5.590,00 ден Код: 514489 Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 408 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm
BHI611ES BHI611ES Интегриран аспиратор 5.390,00 ден Код: 733140 Интегриран кујнски аспиратор Управување: Преклопник Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 370 m³/h Енергетска класа: D Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 53,4 × 20,8 × 30 cm
BHP623E11B BHP623E11B Телескопски вградлив аспиратор 5.290,00 ден Код: 514447 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 71 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 368 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,5 cm
DF6116E DF6116E Телескопски вградлив аспиратор 5.290,00 ден Код: 185614 Вграден кујнски аспиратор Управување: Преклопник Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 400 m³/h Енергетска класа: E Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,8 × 17,3 × 29,5 cm
BHP523E10X BHP523E10X Телескопски вградлив аспиратор 4.450,00 ден Код: 514441 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 322 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 50 × 18 × 30,5 cm
BHP623E10W BHP623E10W Телескопски вградлив аспиратор 4.250,00 ден Код: 514444 Вграден кујнски аспиратор Управување: Копче Максимална бучавост: 72 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 328 m³/h Енергетска класа: C Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,5 cm
WHU629ES/S WHU629ES/S Вграден аспиратор за под елемент 3.190,00 ден Код: 733041 Аспиратор за под елемент Максимална бучавост: 64 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 200 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,6 × 12,5 × 46,8 cm
WHU529EW/S WHU529EW/S Вграден аспиратор за под елемент 3.090,00 ден Код: 733060 Аспиратор за под елемент Максимална бучавост: 64 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 194 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 49,6 × 12,5 × 46,8 cm
WHU629EW/S WHU629EW/S Вграден аспиратор за под елемент 3.090,00 ден Код: 733030 Аспиратор за под елемент Максимална бучавост: 64 dB(A)re1pW Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 200 m³/h Енергетска класа: B Gorenje Essential линија Димензии (ШxВxД): 59,6 × 12,5 × 46,8 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice