OmniFlex индукциски плочи - Gorenje
затвори
...
ИНДУКЦИСКИ ПЛОЧИ ВО СОГЛАСНОСТ СО ВАШИОТ СТИЛ НА ГОТВЕЊЕНОВИ ИНТУИТИВНИ OmniFlex ИНДУКЦИСКИ ПЛОЧИ
1

Без разлика дали подготвувате оброк за себе или готвите за целото семејство, OmniFlex индукциската плоча од Gorenje секој пат овозможува вистинско искуство во готвењето. Со огромен број на фино подесени карактеристики кои ја поедноставуваат вашата интеракција со плочата за готвење, подготвувањето оброци никогаш не било поедноставно, поинтуитивно или полесно.

Паметен начин да послужите легендарна храна.

Прецизни перформанси за одлични кулинарски класици.

Флексибилно готвење за весела вечера.

Зголемете ја топлината!

AreaFlex

Поврзува повеќе зони за готвење за да се сместат тави и садови со различни форми и големини.

AutoDetect

Ги открива садовите на плочата за готвење и автоматски ја активира соодветната зона.

StepZone

Ставете ги садовите настрана без да се грижите дека храната ќе се олади за време на готвењето.

IQ

Секогаш совршени параметри за време и температура за готвење без проблеми.

Откријте повеќе функции

кликни
прошири
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice