Вградни рерни - Gorenje

Вградни рерни

Дизајнерски линии:
Дополнителни карактеристики:
BCS599S22X BCS599S22X Вградна компактна рерна на пареа 56.990,00 ден HomeChef, електронски програмски модул TFT Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
BOP799S51X BOP799S51X Вградна рерна - пиролиза 56.990,00 ден HomeChef, eлектронски програмски модул (TFT) Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
BOP798S54X BOP798S54X Вградна рерна - пиролиза 52.990,00 ден ProCook Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
BO758ST BO758ST Вградна рерна 44.990,00 ден Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch) Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 56,5 cm
BOP658A13XG BOP658A13XG Вградна рерна - пиролиза 38.990,00 ден DirecTouch електронски програматор Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO758ORAW
BO758ORAB
BO758ORA Вградна рерна од 34.990,00 ден Достапно во: Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch) Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO758KRB
BO758KR
BO758KR Вградна рерна 33.990,00 ден Достапно во: Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch) Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO737E30X BO737E30X Вградна рерна IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO758A47XG BO758A47XG Вградна рерна 28.490,00 ден Едноставна контрола преку допирање на екранот (DirecTouch) Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BOP637E20XG BOP637E20XG Вградна рерна - пиролиза 27.990,00 ден IconLed Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO617ST BO617ST Вградна рерна 27.790,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO715E10X BO715E10X Вградна рерна Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO76SYW BO76SYW Вградна рерна 23.690,00 ден Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO74SYB BO74SYB Вградна рерна 23.290,00 ден Механички часовник за исклучување Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO75SY2B BO75SY2B Вградна рерна 23.290,00 ден AdaptTech: Интелигентен систем на памтење Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO747A33XG BO747A33XG Вградна рерна 22.390,00 ден IconTouch Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO617ORAW BO617ORAW Вградна рерна 20.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO717ORAW BO717ORAW Вградна рерна 20.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO737E30XG BO737E30XG Вградна рерна 20.990,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO717ORAB BO717ORAB Вградна рерна 19.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO74SYW BO74SYW Вградна рерна 19.490,00 ден Механички часовник за исклучување Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO76SYB BO76SYB Вградна рерна 19.490,00 ден Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO53CLI
BO53CLB
BO53CL Вградна рерна 18.890,00 ден Достапно во: Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO7530CLB BO7530CLB Вградна рерна 18.890,00 ден Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO7530CLI BO7530CLI Вградна рерна 18.890,00 ден Електронски програмски тајмер со аналоген дисплеј Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO71SY2B BO71SY2B Вградна рерна 18.390,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO735E20X BO735E20X Вградна рерна 17.690,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO635E11X BO635E11X Вградна рерна 16.690,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO735E11B BO735E11B Вградна рерна 16.690,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO735E11X BO735E11X Вградна рерна 16.690,00 ден IconLED Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO725E10XK BO725E10XK Вградна рерна 14.990,00 ден Механички часовник за исклучување Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
BO613E01XK BO613E01XK Вградна рерна 11.990,00 ден Енергетска класа: A Димензии (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice